Mobiili.fi Nvidia aloitti Android Marshmallow -päivitykset Shield K1 -tabletille

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 22/12/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2112
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Nvidia SHIELD tablet K1


  Nvidia on ollut ahkera tarjoamaan Android-päivityksiä sen Shield-laitteille. Viime vuonna Nvidia oli ensimmäisiä valmistajia, joka ehti laittaa silloin uuden Android Lollipop -päivityksen jakoon, ja nyt yhtiö on aloittanut Android 6.0 Marshmallow -päivitysten tarjoamisen sen Shield Tablet K1 -laitteille.

  Shield Tablet K1:n Marshmallow-päivityspaketti on kooltaan vajaat 700 megatavua, ja tuo lukuisia uudistuksia. Uudistuksia ovat muun muassa Marshmallow’n tuomat Now on tap -toiminto, virrankulutusta vähentävä torkkutila sekä uudistettu tapa hallita eri sovellusten oikeuksia. Lisäksi päivitys tuo entistä paremmin optimoituja esiasennettuja sovelluksia sekä mahdollisuuden tarkkailla eri sovellusten muistinkäyttöä. Liuta uusia taustakuvia tulee päivityksen mukana ja käyttäjä voi myös jatkossa halutessaan yhdistää erillisen muistikortin osaksi laitteen sisäistä tallennustilaa niin, että ne näkyvät käyttäjälle yhtenäisenä tallennustilana. Tämän mahdollisuuden käyttöönotto tosin tyhjentää muistikortin, eli jos muistikortilla on jotain tärkeää tallennettuna, se kannattaa varmuuskopioida ennen päivitystä. Marshmallow-päivityksen yhteydessä uudistuksen saa myös Nvidia Shield Camera -sovellus, joka saa muun muassa uuden käyttöliittymän sekä muutamia uusittuja toimintoja.

  Päivitys on nyt saatavilla Shield K1 -tabletille, mutta vanhemman Shield-tabletin päivityksestä ei vielä ole tietoa. Nvidian odotetaan myös julkaisevan uudemman ja tehokkaamman Shield X1 -tabletin jossain vaiheessa tulevaisuudessa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju