Numerot talteen symbian varmuuskopiosta (ilman puhelinta/muistikorttia)

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Jan-ne, 14/1/07.

 1. Jan-ne

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/7/06
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Eli puhelin meni palasiksi ja samoin muistikortti. Nyt olisi prkleellinen kiire saada numerot koneella olevalta varmuuskopiolta talteen. Tällä hetkellä käytössä oleva puhelin on iha perusvehje joten siihen niitä koneelta ei saa.

  Onko siis jotain ohjelmaa jonka avulla saisin purettua/avattua varmuuskopion jotta voisin manuaalisesti naputella tarvittavat numerot luuriin.

  Kiitos
   
 2. bsod

  bsod Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/4/05
  Viestit:
  2857
  Tykkäykset:
  407
  Puhelinmalli:
  SGS8
  PC Suiten tekemät backupit on periaatteessa pelkkää binäärimössöä, mutta osoitekirja ja kalenterimerkinnät näkyvät olevan siellä seassa selkokielisinä tekstinä VCARD ja VCALENDAR -muodossa. Jos et kaihda käsityötä tai tarvitset vain muutaman numeron, niin avaa se .nbu-päätteinen backup-tiedosto vaikka notepadilla ja korjaa numerot talteen.

  Nimet ja numerot näkyvät muuten ok, mutta välilyönnit , ääkköset ja muut erikoismerkit on koodattu quoted-printablena, joka tarkoittaa, että ko. merkin kohdalla on yhtäsuuruusmerkki ja sen perässä merkin utf8-koodi heksadesimaalijärjestelmässä. Eli välilyönnin tilalla lukee =20, pienen ä-kirjaimen tilalla =C3=A4 jne.
   
 3. Jan-ne

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/7/06
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Kiitoksia tästä. Saa tärkeimmät heti talteen
   

Jaa tämä viestiketju