Numerot samalle (esim Google) tilille Lumiassa

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Teboil, 1/6/13.

 1. Teboil Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/2/07
  Viestit:
  29
  Tykkäykset:
  0
  Mulla on Nokia Lumia 610. Aikoinaan en tajunnut, että olisi ollut järkevä sijoittaa numerot Googlen tilille, eikä Microsoftin Live tilille. Olisi hienoa jos kaikki numerot olisivat loogisesti samalla tilillä - ainakaan en uskalla vaihtaa puhelinta ja muutenkin jännittää miten numerot pysyvät hallussa. Vanhan Nokian ohjelman kanssa numerot sai hienosti varmuuskopitoitua tietokoneelle. Enää ei Lumian kanssa onnistu.

  Onko kenelläkään käytännön vinkkejä? Onko olemassa appia, millä kaikki yhteystiedot/kautta numerot saisi samalle tilille automaattisesti ilman, että joka numeroa pitää säätää erikseen?
   
 2. Juzt Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  3136
  Tykkäykset:
  133
  Kyllä ne tiedot saa Lumian kanssakin varmuuskopioitua tietokoneelle. Menet outlook.com (tai live.com) ja sieltä People-> Manage -> export niin saat nätisti CVS tiedostona koneelle. Sen filun voi halutessaan myös antaa Googlelle ja tuoda Gmailin yhteystietoihin. Samoin toisin päin onnistuu export Googlesta CVS:ksi ja Outlookissa Import.

  Jos ideana on vaan se ettei tiedot ole "jumissa" livessä niin melkein jättäisin tuomatta ristiin ja pitäisin kopiot vaan koneella jos haluaa. Parempihan se vaan on, että kaikkea tietoa ei joka palvelussa ole.
   

Jaa tämä viestiketju