Numeronsiirto

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja kruthsak, 15/8/03.

 1. kruthsak

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/8/03
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Jos olisin tiennyt, mikä sotku tästä tulee, en olisi siirtänyt numeroani ollenkaan.

  Tilasin saunalahden liittymän (5 kaverille ilmaiset viestit) ja kaikki meni alkuun hienosti. Sim-kortti tuli perille ja pian sen jälkeen saunalahdelta tuli viesti, että liittymäsi vaihtuu 24h kuluttua. Sen jälkeen dna-liittymäni alkoi tökkimään. En voinut ottaa vastaan tekstiviestejä eikä numerooni voinut soittaa kännyköistä (lankapuhelimesta kyllä pystyi). Vuorokautta myöhemmin asia pahentui, mitkään puhelut eivät enää yhdistyneet, tekstiviestit tosin alkoivat toimimaan.

  Soitin saunalahden asiakaspalveluun, jossa kerrottiin että dna ei ole vielä katkaissut/luovuttanut liittymääni, joten saunalahden liittymä ei vielä toimi.

  Nyt tätä on jatkunut kohta viikon. Kumpikaan liittymistäni ei toimi, eikä kukaan tunnu tietävän missä on vika ja kenessä. Huomenna menen jonkun kolmannen operaattorin asiamiehelle ja otan uuden liittymän uudella numerolla. Saapahan ainakin toimivan puhelimen. Asiaa pahentaa vielä se, että odottelin tällä viikolla soittoa mahdolliseen työhaastatteluun, enkä nyt tiedä onko minua koitettu tavoittaa.

  Arvatkaa harmittaako...
   
 2. plehti Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/4/03
  Viestit:
  2078
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Saunalahti
  Laitatko mulle tietosi sähköpostilla, niin katsotaan asia kuntoon ja varmasti järjestämme myöskin pienen korvauksen kärsimyksistäsi.

  T: Panu.
   
 3. kruthsak

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/8/03
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Numeronsiirrosta

  Viikko + yksi päivä siinä kului, mutta nyt liittymät toimivat kunnolla.
   

Jaa tämä viestiketju