Numeronsiirto

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja Kauko, 12/9/03.

 1. K

  Kauko

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/9/03
  Viestit:
  24
  Tykkäykset:
  0
  Tämä hässäkähän menee siis näin.

  Jos molemmat liittymät toimii siis esim. Sonera --> RL = tähän on pari syytä.
  1. siirto epäonnistunut ja liittymä auennut esim. RLlle vaikka sitä ei ole oikein tapahtunut. Korjaus. RL sulkee liittymän ja pyytää numeroa uudelleen Soneralta

  2. Siirto on onnistunut, mutta Sonera ei ole irtikytkenyt liittymää. Korjaus. Otetaan yhteyttä RLn asiakaspalveluun ja pyydetään heiltä olemaan yhteyksissä Soneraan, jotta he irtikytkevät liittymän. Tai ollaan yhteyksissä Soneraan ja pyydetään heitä hoitamaan irtikytkentä suoraan.
  **************
  Jos kumpikaan liittymä ei toimi esim. Sonera --> RL

  1. Tässä tapauksessa luultavasti Sonera jo irtikytkenyt ja RL ei ole vielä kytkenyt. Näinhän on vissiin pakko ollakin jossain vaiheessa (ei pitkää aikaa). Korjaus. Yhteys RLn asikaspalveluun, jotta kytkisivät liittymän päälle.

  2. Voi myös olla niin, että numeronsiirto on epäonnistunut, mutta siirtopyyntö on lähtenyt ja Sonera on sen saanut ja kytkenyt nron pois verkosta, mutta RL ei ole kytkenyt liittymää verkkoonsa.

  Voi myös olla niin, että sopimus on allekirjoitettu "kauan" sitten ja siirrosta ei ole mitään hajua, koska se tapahtuu. No, tällöin se on jostakin syystä epäonnistunut ja vanhan operaattorin sim-kortti yleensä toimii, Tätä pitää käyttää niin kauan kun tulee tieto, että kortin voi vaihtaa. Syy tähän on se, että siirtopyyntöjä joudutaan lähettämään useita, koska tosiaan ne epäonnistuu joskus ehkä teknisistä syistä tai sitten inhimillisistä virheistä.

  jos tää vaikka alkais jossain vaiheessa toimimaan...!!!

  -kauko-