Numeronsiirto ja omistajanvaihdos samalla?

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja Legge, 22/12/08.

 1. Legge

  Legge

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  9/9/03
  Viestit:
  787
  Tykkäykset:
  0
  Tarkoitus olisi vihdoin hankkia iPhone ja täten siirtää elisan liittymä Soneralle. Vanhassa elisan liittymässä on kuitenkin omistajana isäpappa.

  Lähettelin ensin elisalle s-postia, että onko numeronsiirto mahdollista suoraan minun nimiini ilman erillistä omistajanvaihdosta valtakirjan avulla. Vastaus tuli, että ei ole. Tämän jälkeen soitin kuitenkin Soneralle, josta sanoivat, että toki on mahdollista ja lähettävät valtakirjat esitäytettynä minulle ja isälleni.

  Kumpaakohan tässä on uskominen? Onko joku täällä kenties tehnyt numeronsiirron ongelmitta lyömällä kaupan tiskille valtakirjan?
   
 2. anttitk

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  28/4/07
  Viestit:
  223
  Tykkäykset:
  0
  Omistajanvaihdos on aina tehtävä valtakirjalla ja omana toimenpiteenään. Tosin sonera voi tehdä ns. siirto-omistussuhteenmuutoksen, eli valtakirjat toimittamalla he hoitaa kaiken muun samassa härdellissä, kun liittymää siirtyy soneralle. Eli sun EI tarvi tehdä siten, että eka tekee siirron, ja sitten omistajanvaihdon/ toisinpäin, vaan selviät koko rytäkästä kerralla.

  Mutta mitä sitä edes miettiä tai elisalta kysellä. Jos menet soneran liikkeeseen, ja ne sanoo siellä, että homma kunnossa, niin homma on kunnossa. Siitä sitten sIlmäPuhelin lapaan ja kotio, ja odotteleen numeronsiirtoa. Toki eka kannattaa varmistaa, että ei oo määräaikasia sopimuksia elisaan, muuten todennäköisesti avaavat sulle uuden liittymän uudella numerolla soneralta.
   
 3. adapter- Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/1/05
  Viestit:
  472
  Tykkäykset:
  26
  Soneran siirto-omistussuhteenmuutoksen yhteydessä ei saa laitetta samalla mukaansa vaan ensin täytyy odotella että numeronsiirto tapahtuu. Tämän jälkeen laite lisätään 2G --> 3G päivityksenä.

  Tämä prosessi voimassa Soneran myymälöissä.
   
 4. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Niin... ja vaikeeta on sanoa, onko topicin aloittaja alaikäinen vai ei. Luottotiedot kunnossa... jne... joten paha mennä vastaamaan vielä mitä pitäs tehdä.
   
 5. Legge

  Legge

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  9/9/03
  Viestit:
  787
  Tykkäykset:
  0
  Juu, kiitoksia vastauksista. Tehtiinpä sitten ensin tuo omistajanvaihdos, joka onneksi tapahtui päivässä. Nyt sitten vaan odotellaan numeron siirtymistä, joka kuulemma tapahtuu aikaisintaan 5.1.

  Ikää löytyy kyllä 26, mutta laiskuutta jäänyt liittymä isän nimiin :D
   
 6. Masteri Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/8/03
  Viestit:
  4574
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  iphone4 16GB Black
  Kai otit Data Kuukauden Tehodatalla liittymääsi?
   
 7. kimmo Vieras

  0   0   0

  Ehkä ei ollut tämän ketjun aiheena..voiskohan nää "myynnit" hoitaa jatkossa yvllä, niin ei menisi kaikki ketjut mainostuksen puolelle.
   
 8. Masteri Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/8/03
  Viestit:
  4574
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  iphone4 16GB Black
  Kyllä se mulle sopii.

  Ajatuksena on, että missään tapauksessa iphonea ei kannata ottaa ilman kyseisiä palveluita

  a) ettei tule ensimmäisessä laskussa ikävää yllätystä kun sitä dataa kuluu joka tapauksessa ihan kiitettävästi
  b) laitteen käyttömukavuus on huippulaatua ko. palveluilla(tehodata)
   
 9. kimmo Vieras

  0   0   0

  Tämä oli hyvin ajateltu ja hienoa kun löytyy vielä ihmisiä jotka huolissaan toisten puhlaskuista. Kun kuitenkin itselläsi pitkä kokemus foorumista ja olet taatusti nähnyt mihin nämä suositukset soneran palveluista useimmiten johtaa, niin siksi ne kannattaisi pitää vaikkapa "operaattorien tarjoukset"-ketjussa, tahi jos joku suoraan apua datapaketin valinnassaan kysyy.
  Ja jos minulta kysytään, niin kiinteä datapaketti kannattanee tänä päivänä ottaa, oli sitten kyseessä melkein mikä operaattori/puhelin hyvänsä. Voips olla että iPhonen kohdalla vielä korostuu, itselläni laitteesta ei kokemusta.
  Tämä tästä.
   

Jaa tämä viestiketju