Numeron säilöminen kuukausimaksuttoman liittymän avulla

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja Bird, 8/4/04.

 1. Bird Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  4233
  Tykkäykset:
  0
  Tulipas mieleen jo jokin aika sitten, että nyt kun tuli näitä kokonaan kuukausimaksuttomia liittymiä, niin nehän olisivat näppäriä mieleisen puhelinnumeron säilömiseen. Tarkoitan siis tilannetta, jossa syystä tai toisesta ei heti haluaisi avata uutta liittymää vanhan tutulla/muuten vaan erikoisen hyvällä numerolla varustetun irtisanotun tilalle. Eli vaihtaisi siis liittymänsä esim. Saunalahden kuukausimaksuttomaan (avaus ilmainen, jos numeronsiirto toiselta operaattorilta) ja sitten kun taas olisi todellista käyttöä liittymälle (jos ei siis oikeasti halua esim. tuota Saunan kuukausimaksutonta, joka tosin kyllä on sinäänsä varsin hyvä ja edullinen liittymä peruskäyttöön), niin nostaisi numeron reservistä ja siirtäisi eteenpäin sinne minne haluaa.

  Tällainen menettely tulisi toki käytännössä kyseeseen varmaankin lähinnä kakkos-, kolmos- jne. liittymien kanssa. Mutta mitään periaatteellista estettä moisen menettelyn toimivuudelle ei pitäisi olla. Kertokoot joku, jos olen väärässä.

  Ja tässä koko jutussa siis lähtökohtana se, että nyttenhän jos irtisanoo vaikkapa Radiolinjan liittymän, niin tuskinpa sitä numeroa sieltä enää edes muutaman kuukaudenkaan päästä käyttöön saa - ellei sitten halua avata uudestaan liittymää Radiolinjalle. Ja näissäkin tapauksissa taitavat pitää sitä numeroa varattuna vain puolisen vuotta, jos oikein muistelen.
   
 2. SYS 49152 Vieras

  0   0   0

  Tuossa on muuten ideaa ja hyvä vinkki. Jos käyttää Saunalahtea niin kannattaa sitten muistaa vastata siihen Saunikselta tulevaan tekstarivarmistukseen etteivät vaan sulje liittymää. Siis kun Saunis varmistaa pitkään käyttämättä olleita liittymiä tekstarilla.
   
 3. eph

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/4/03
  Viestit:
  526
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  E90
  Jeps, edut nostettu radiolinjasta joten tilasin tuohon 041-numeroon juuri tuon saunan kk-maksuttoman.

  ~kymmenen vuoden päästä noi 041-numerot alkaa olemaan harvinaisia ;)
   
 4. nimezis

  nimezis Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  21   0   0

  Liittynyt:
  18/9/03
  Viestit:
  702
  Tykkäykset:
  11
  Puhelinmalli:
  Hyvä Androidi aina taskussa
  joo ja Tele2:ssa soita 1 kerran puolessa vuodessa johonkin tilillä täytyy olla 1eur :) Ellei soita niin loppurahasta palautellaan ja liittymä me kiinni operattorin toimesta.
  Kun kyselet saldon viestillä aina tule loppurivissä ilmoitus: kortti voimassa xx.xx.xxxx asti se just se päivä :)
   
 5. smrk Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/4/03
  Viestit:
  1446
  Tykkäykset:
  44
  Jos kyse on nimenomaan Radiolinjasta, niin kannattaa soittaa Kolumbuksen myyntipalveluun ja vaihtaa liittymä Kolumbus KK:ksi. Tällöin sama SIM säilyy.
   
 6. personal jesus Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  5057
  Tykkäykset:
  2
  Puhelinmalli:
  Lumia 1520, 930, 640ds, 435, SGS5mini
  1-2 lypsyliittymää olisi tarkoitus juuri tällä tapaa säilöä, kun edut on käytetty ja alustava siirtokuvio onkin jo mielessä.
   
 7. SYS 49152 Vieras

  0   0   0

  Ehdotan tuon vinkin "pulttaamista" jonkinlaiseksi tiedotteeksi tms. Erittäin hyvä vinkki, täysin kaikkien sääntöjen ym. mukainen jne eikä luulisi haittaavan operaattoreitakaan. Mitä sanoo moderaattorit?
   
 8. Ammattilainen Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/6/02
  Viestit:
  4939
  Tykkäykset:
  26
  Itselläni on tällä hetkellä pari liittymää juuri tuolla tavalla jemmattuina. Liittymätyyppinä tietysti Kolumbus KK. Kun vaihtaa Radiolinjasta, sama SIM tosiaan säilyy. Ainoa muutos, jonka huomaa on "Radiolinja"-valikon muuttuminen kortilla "Kolumbus"-valikoksi.
   

Jaa tämä viestiketju