numeron ja nimen näytöstä

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja thumper, 31/12/05.

 1. thumper

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/2/05
  Viestit:
  14
  Tykkäykset:
  0
  osaakos kukaan sanoa miksi nokian luureissa ilmenee seuraavanlainen ongelma, softan päivityksestä huolimatta; oli numero tallennettu joko +358 liitteellä tai ilman sitä, puhelin ei suostu näyttämään soittajan nimeä vaan ainoastaan numeron. Minusta se on tosi outoa ja harmillista kun ei muista numeroita, niin on arvailun varassa kenelle vastaa. Tämä ei koske kaikkia numeroita vaan muutamaa, joilla ei ole minkäänlaista yhteyttä keskenään, operaattoria siis.
   
 2. Blue Joker Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  23/11/02
  Viestit:
  6915
  Tykkäykset:
  5
  Puhelinmalli:
  iPhone 6s
  Muistaakseni ainakin joskus ja kai vieläkin Nokioissa, niin katsoo tuon ainoastaan puhelinnumeron neljästä viimeisestä numerosta (0401234567).

  Ja jos puhelinmuistiosta löytyy lopultaan samoja numeroita, niin puhelin pitää niitä täysin samoina ja kun kahdella eri nimellä on sama numero, niin nimeä puhelin ei näytä vaan numeron.

  En ole tosin aivan varma tästä "teoriasta" kokonaisuudessaan. :) Aika outoa, jos sulla tuollaisia tapauksia monta on muistissa.
   
 3. puusilmae

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/8/04
  Viestit:
  24
  Tykkäykset:
  0
  Kaverilla oli tämä ongelma myös minun numeron kohdalla, huomasin sen virallisesta vastaustyylistä, jolloin esittelin itseni aina jonain muuna. Tämä "ilo" loppui kuitenkin mutta pitkään siinä meni. Muistelisin ongelman liittyneen siihen, että nimi tai numero esiintyi kahdella eri tavalla puhelimen tai kortin muistilla.

  Voin kysäistä sitä kaverilta, jos ongelma ei selviä kunhan nämä palstan asiantuntijat saapuvat uuden vuoden vietosta.
   
 4. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Mun käsittääkseni Nokia katsoo tosiaan ne viimiset numerot niinkuin Jacce mainitsikin ja jos ne on samat, kone "arpoo" mitä se näyttää... Sillon tulee numeroita, ei nimeä. Näin reagoi vanhat puhelimet ja yleensä uudetkin. Vanhalla puhelimella esim. 6110 voi tallettaa tasan samalla nimellä eri puhelinnumeron mutta ongelmaa ei esiinny sen käytössä uusissa puhelimissa näinkään. Puhelin lisää jotain 1 tai # merkiksi itsestään kun se haluaa erotella nimen melkein mallista riippumatta. 6110 oli viksu vekotin, se ei vaan välittänyt sellasesta, en ole kokeillut mutta uskoisi sen olleen silloin numerojärjestyksen mukaan jos nimi on sama.

  hmmm... No taas uudemmissa puhelimissa olen huomannu kyseistä ongelmaa ja pidän sitä jonkunlaisena bukina... osittain, se nyt voi reagoida myös näin että soittajan nimeä ei joskus näy. Varmaa 100% en uskalla sanoa mutta tutkin kerran kaikki numerot ja syytä en löytäny... kirjotin sen muistiin uudestaan ja taas se reagoi näin, sitten käytin puhelinta kiini, ei ollu ongelmaa. Tuli yhtä salaperäsesti häikkää kun katosikin.
   
 5. thumper

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/2/05
  Viestit:
  14
  Tykkäykset:
  0
  numeron näytöstä

  kaunis kiitos kaikille,pitänee tsekata toi homma, itseni tuntien,saattaa tosiaan olla niin et jokunen numero voikin olla kahteen kertaan.mukavaa alkanutta vuotta kaikille!
   
 6. Morgue Bannattu tunnus

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  11/10/02
  Viestit:
  318
  Tykkäykset:
  7
  Asiaa voi myös auttaa se, että kaikki yhteystiedot on siirretty puhelimen muistiin ja käytetään sitä SIM-kortin muistin sijasta. Moni vieläkin käyttää simiä, vaikka se on hidas ja buginen.
   
 7. smrk Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/4/03
  Viestit:
  1446
  Tykkäykset:
  44
  Kyllä se on enemmän kuin neljästä numerosta. 3100 ainakin vertaa seitsemää numeroa. 3210:kin vertaa enemmän kuin neljää numeroa. Mulla on pari numeroa, joissa neljä viimeistä on samat.
   
 8. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  joo... ihan hyvä neuvo... muistakaahan backup tehdä myös tai no johonkin toiselle kortille tallettaa joka ei ole enään käytössä varmuuden vuoksi. Mua ottaa päähän et miksi kummassa on laitettu teksti "sim kortin rekisteröinti epäonnistui" joihinkin luureihin niin ettei pääse valikkoon kopioimaan numeroita jos käytössä oleva kortti katoaa tai jotain, mul on kyllä vanhoja puhelimia niin se ei ole ongelma mut monet varmaan tuskailevat juuri tämän takia.
   

Jaa tämä viestiketju