Numeroitten varmuuskopiointi - 6300

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Alffa, 5/3/10.

 1. Alffa

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/4/03
  Viestit:
  165
  Tykkäykset:
  2
  Miten kopioin Noksun numerot tietokoneelle, help.
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Mitä haluat tehdä, eli millaisena ?


  Yleensä käytetään PC-suite, Ovi Suitea ,(<- Win) Isync (Mac), SyncML protokolla (PC, muut laitteet, netti pilvet jne syncronointi) lisäksi kolmanenosapuolen softia.
  Yksttäin vcard esim BTllä, maililla (Taisi tuossakin toimi)

  Suotella saa varmuuskopioita, Suitella ja muilla sycronoitua PCn tai johonkin muuhun osoitekirjaan

  Eli vaikkaisin että tuota PCsuitea sinä tarvit, nokian sivuilta /pcsuite, tai mahdollistis SyncML, eli eli suunta ovi.com ja sieltä osoitekirjaan, reksiterlidy ja lähetä asetukset luuriin ja sycronoi tiedot Ovi palveluun
   
 3. Alffa

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/4/03
  Viestit:
  165
  Tykkäykset:
  2
  Huh, johan pyöristyi tumpelon silmät, ei noin vaikeata voi osata, mutta kai pitää yrittää :) Minä kun toivoin, että ois onnannu vain usb-kaapelilla :))))
   
 4. Rompe

  Rompe Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  10/5/03
  Viestit:
  1344
  Tykkäykset:
  33
  Puhelinmalli:
  Sony Xperia Z1 Compact
  Aukaise osoitekirja
  Valinnat - Valitse / poista val. - Valitse kaikki
  Valinnat - Kopioi - Muistikortille

  Osoitekirja löytyy muistikortilta Muu/Osoitekirja
  Yhteystiedot vcf muodossa, jota ainakin windows ymmärtää.
   
 5. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Ehkä lähti vähän käsistä. Kun nyt tuota otsikkoa katsoo (häviää aina lainatessa), niin jos haluat yksikertaisesti vain varmuuskopion, niin tuo yllä mainittu Vcard konsti on yksi tapa.

  Perinteisest varmuuskopio otetaan PC tai Ovi suitella, eli PC-suite on se perinteinen Nokian Windows ohjelma jolla voi yrittää ottaa puhelimesta varmuuskopion, ja paljon muuta. Ovi suite on saman tyylinen Nokian ohjelma joka ilmeisesti jatkossa korvaa PC-suiten ja tulee tarjolle myös muihin koneisiin kuin Windows.

  Jos sinulla on Windows XP, Vista 32 USB kaapeli, niin tuolla onnistuu. tarvittava ohjelma on ehkä siellä myyntipaketissa tai jopa puhelimessa valmiina. kannattaa kuitenkin ladata tuorein versio Nokian sivuilta.

  PCsuitesta ja Ovi suitesta on foorumilla omia ketjuja.

  SynML on standarti jota Nokian puhelimet tukee ja PC puolella jotkin ohjelmat, esim Linux mailmassa konsti millä saadaan BT (Bluetooth) yli osoitekirjat ja kalenterit sykronoitua PClle, ilman valmsitajakohtaisia ohjelmistoja.

  Jos haluat osoitekirjan talteen pahanpäivän varalle ja pitää "varmuuskopion" ajantasalla, niin Ovi.com rekisteröidy sinne, valitse puhelin ja lähetä asetukset puhelimeesi, synkroinoi osoitekirja ja kalenteri aina välillä palveluun, niin sinulla on tiedot tallella(*, ilman tietkonetta, ilman ohjelmien asennuksia jne.

  (*
  Ei sulje pois sitä mahdollisuutta että tyhjennät puhelimen ja sykroin poistot palveluun, jos ne siis myös sieltä lähtevät, tai että puhelimesi muuten vain sekoilee sykronoinnissa. ei tavanomaista, mutta ns. vastuun vapautuksena sanottua :)

  Eli jos haluat varman päälle toimia, käytä kahta tapaa, esim tuota Ovi palvelu ja PC suitea.
  Jos et välttämättä tarvi tietokonetta, niin Ovi palvelua ja Rompe vinkkiä, eli tallenna osoitekirjan tiedot muistikortille. Tuota varten voi ostaa vaikka oman muistikortin jota pitää laatikossa, tallelokerossa jne :), tai muistin kortin voit varmuukopioda vaikka tietokoneelle. ihan massamuistitilassa, jolloin ei tarvi Nokian ohjelmia asennella ja toimii kaikilla käyttöjärjestelmillä
   
 6. Alffa

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/4/03
  Viestit:
  165
  Tykkäykset:
  2
  Kiitos, johan onnistui.
  Tuli hankittua nyt sit Nokian 6710 ja siinähän on pähkäilyä kerrakseen :) Pitää oma ketjunsa alkaa lukea, jospa sieltä löytyisi valmiina vastaukset pulmiin.
   
 7. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Uutta laitetta vartenko siirtelit ?
  Luurista tiedot toiseen siirtyyn näppärästi suoraan BTllä (nimillä: puhelimen vaihto, tietojen tuonti, tietojen siirto jne)
   
 8. Alffa

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/4/03
  Viestit:
  165
  Tykkäykset:
  2
  Myös uuttaluuria varten siirsin joo, mutta mites siirto onnistuu BT:llä kun on vaan yksi kortti?. Eihän luuria saa auki ilman että SIM on paikallaan, vai??.

  Kyllästyin 6300 huonoon kameraan, se oli suurin syy uuteen kännyyn. Tuli kyllä ajettua tuon vanhan yli autollakin viime syksynä :)). Ei se kyllä kauheasti ottanut itseensä moisesta, mitä nyt pari kolme ruttua tuli alaosaan ja näppäin 6 oli vinksallaan, mutta sekin meni paikoilleen painamalla. Nyt sitten vasta alkoi yläreunasta hiukan irvistelemään, niin että jätin sen nyt varaluuriksi. Enemmän kyllä tykkäsin tuosta 6300 mallista, simppelimpi ja pienempi farkun taskuun, mutta se kamera :( Vähän tietysti kuvia sillä otan, vain sellaisena hätäkameran on, mutta kuitenkin. Digikamera oikeassa kuvaukseessa.
   
 9. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  :)
  Jos 6300:n ei toimi ilma SIMiä, niin uusi luuri toimii. ja sieltä vain tuo kuvailtu tietojen tuonti.

  En juuri tuota yhdistelmää ole kokeilut, mutta kyisinen ominaisuus toimii hyvin laajasti eri laitteiden välillä. sen jälkeen yleensä voi myöhemmin sykroinoida tietoja, jos jatkat kummankin laitteen käyttöä. (lisäykset, poistot, muokkaukset jne saa päivitetty toiseen)
   
 10. Alffa

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/4/03
  Viestit:
  165
  Tykkäykset:
  2
  No pirskatti, toimiihan toi 6300 ilman simmiä (punastuu)
   

Jaa tämä viestiketju