Mobiili.fi Nougat saapuu HTC:n huippumalleille – aikataulu vielä auki

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 1/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  HTC 10.


  Google kertoi eilen, että seuraavan Android-päivityksen versionimeksi tulee Nougat. HTC kertoi jo aiemmin tänä vuonna, että se aikoo tuoda uuden Android N -käyttöjärjestelmäversion huippumalleilleen. HTC on kertonut Twitterissä, että Android Nougat on tulossa HTC 10-, HTC One A9- ja HTC One M9 -puhelimille.

  ”Niin makeaa. Android Nougat – Googlen seuraava Android-versio – tulee HTC 10:lle, HTC One A9:lle ja HTC One M9:lle”, HTC twiittaa kuvan kera. Kuvan alalaidassa pienellä fontilla kerrotaan, että tarkan aikataulun HTC tulee kertomaan, kun Google julkaisee Android Nougatin valmiin version valmistajille. Silloin HTC kertoo myös, tuleeko Android Nougat muille HTC:n laitteille.


  So sweet. Android Nougat—the next version of Google’s Android—will be coming to the HTC 10, HTC One A9 & HTC One M9. pic.twitter.com/cB5S2zv0PW

  — HTC (@htc) 30. kesäkuuta 2016


  Monesti Android-valmistajilla päivityksien tuominen omille laitteillensa kestää viikkoja tai kuukausia. HTC on ollut pienimuotoinen poikkeus, sillä se on pyrkinyt tuomaan päivitykset laitteilleen huomattavasti muita nopeammin, jos puhtaalla Android-käyttöjärjestelmällä varustettuja puhelimia ei lasketa. HTC lupasi One A9:n julkistuksen yhteydessä, että uudet päivitykset saapuvat laitteelle jo 15 päivässä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju