Mobiili.fi Nordea varoittaa Applen iOS 9.2 -päivityksestä: rikkoo Tunnusluvut-sovelluksen

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 9/12/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2103
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Tunnuslukusovellus kertoo ongelmasta käyttäjälle näkyvällä viestillä


  Nordea varoittaa Applen eilen julkaisemasta iOS 9.2 -päivityksestä ja pyytää Nordea Tunnusluvut -sovelluksen käyttäjiä olemaan vielä päivittämättä laitettaan.

  iOS 9.2 -päivitys rikkoo Nordean verkkopankkiin kirjautumisessa käytettävän Tunnusluvut-sovelluksen toiminnan. ”Nykyinen Nordean Tunnusluvut -sovellus lakkaa toimimasta kun päivität iOS 9.2 -käyttöjärjestelmään”, toteaa Nordea napsakasti. Tarkempi syy on sovelluksen teknisen laitesidonnan rikkoutuminen käyttöjärjestelmän päivittämisen yhteydessä.

  ”Tuleva tunnuslukusovelluksen päivitys sisältää parannuksia latesidonnaisuuteen, jotta jatkossa vältytään tällaisilta käyttöjärjestelmiin liittyviltä valitettavilta ongelmilta”, kertoo Nordea.

  Nordean mukaan ongelma ilmenee nyt, jos on ottanut Tunnusluvut-sovelluksen käyttöön iPhonella tai iPadilla 23.-25. kesäkuuta tai 25. elokuuta – 24. syyskuuta välisenä aikana.

  Nordealta on tulossa korjaava päivitys Tunnusluvut-sovellukseen, mutta ainakaan vielä toistaiseksi sitä ei ole saatavilla App Storessa. Sovelluksen päivittämisen jälkeen jatkossa pitäisi huoletta voida päivittää myös laitteensa iOS 9.2:een.

  Toistaiseksi Tunnusluvut-sovelluksen saa jälleen toimimaan myös poistamalla ja asentamalla sen uudestaan iOS 9.2 -päivityksen suorittamisen jälkeen. Tämän jälkeen tulee vielä tehdä vastaava sovelluksen aktivointi kuin ensimmäiselläkin käyttöönottokerrallakin. Nordea tarjoaa ohjeet verkkosivuillaan.

  Nordea on tänään tiedottanut sovelluksensa iOS 9.2 -ongelmasta myös sovelluksen kautta lähetetyllä ilmoituksella.


  Nordean Tunnusluvut-sovellus ei toimi, jos päivittää Applen iOS 9.2. käyttöjärjestelmään. Lisätietoja ja ohjeita: https://t.co/40tZlZixND

  — Asiakaspalvelu (@Nordea_Aspa) 9. joulukuuta 2015

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju