Nordea Siirto mahdollistaa nyt välittömän rahasiirron älypuhelimella

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
10466
Reaktiopisteet
37

Nordea Siirto.


Nordea on maaliskuun alussa avannut ja tuonut tarjolle Siirto-sovelluksensa, joka on ensimmäinen uutta pankkien välistä Siirto-järjestelmää käyttävä rahansiirtosovellus.

Pankkien omistaman, myös Otto-automaateista vastaavan Automatian kehittämä Siirto tulee haastamaan ennen kaikkea Danske Bankin kehittämän, jo useiden vuosien aikana suosituksi nousseen MobilePayn.

Pankkien sovelluksista OP:n Pivo on myös ottamassa Siirto-teknologian käyttöön huhtikuussa. Toistaiseksi Pivolla voi maksaa kaverille MobilePayn tavoin.

Uusi Siirto eroaa kahdella merkittävällä tavalla MobilePaysta. Ensinnäkin se perustuu siirtoon suoraan pankkitililtä, joten maksu/luottokorttia ei tarvitse ilmoittaa tai edes välttämättä olla olemassa. Toiseksi jatkossa Siirto tulee toimimaan useampien pankkien kanssa, jolloin näiden välillä rahasiirrot tapahtuvat reaaliaikaisesti, kun MobilePayssa rahan todellinen siirtyminen voi kestää seuraavaan päivään asti. Myöskään Siirrossa ei tarvitse tietää tilinumeroa, vaan rahasiirto ohjautuu puhelinnumeron perusteella oikeaan osoitteeseen.

Toistaiseksi Siirtoa pääsevät Nordean sovelluksella käyttämään vasta sen asiakkaat. Myös rahan vastaanottaminen vaatii Siirto-sovelluksen, joten vielä tässä ja nyt Siirto rajoittuu vain Nordean asiakkaiden sisäiseen käyttöön. Huhtikuussa järjestelmään mukaan tulevan OP:n lisäksi pankeista S-Pankki ja Aktia ovat jo ilmoittaneet lähtevänsä mukaan. Danske Bank empii toistaiseksi oman MobilePay -palvelunsa takia, mutta on kertonut seuraavansa Siirron kehittymistä.

Nordea Siirto on saatavilla Androidille ja Applen iOS-laitteille. Sen käyttö vaatii lisäksi pankkitilin, verkkopankkitunnukset sekä Nordean Tunnusluvut-sovelluksen. Yli 30 euron Siirto-maksut täytyy vahvistaa tunnusluvulla. Siirron kautta voi ainakin toistaiseksi siirtää korkeintaan 1 700 euroa päivässä. Siirron käyttö on ilmaista.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom