Nopeaa apua tarvitaan

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja puheli, 10/11/05.

 1. puheli

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/8/05
  Viestit:
  21
  Tykkäykset:
  0
  Nyt taitaa olla (?) väärä alue, mutta ei auta mikään. Olen oikeasti hieman liemessä. Kännykkääni tulee nimittäin koko ajan ilmoitus: viestin lähetys epäonnistui vaikka saldoni olisi loppu tai en ole lähettänyt viestejä pitkään aikaan. Sitten kännykkäni lähettelee multimediaviestejä itsekseen koko ajan, vaikka itse en multimediatoimintoa käytä suunilleen ikinä. Eli kun multimediaviestiä lähettää, niin GPRS-yhteydet on päällä. Joten kun kännykkäni itsekeen (?) alkaa lähettää multimediaa, niin kello tikittää ja rahaa menee jos en ole heti kännykän läheisyydessä. Viestien lähetys ei kuitenkaan koskaan onnistu, mutta GPRS jää päälle. Kun katson lähtevistä viestin tiedot, niin aihe voi olla "desktop manager" tai "Porno Shop" tms. Mitä ihmettä tässä pitää tehdä? Liittymä on DNA prepaid ja kännykkä nokian 3650. Vienkö huoltoon? onko kokemuksia? Kauhistuttaa se, että joudun maksaa TURHASTA!
   
 2. Pesantti

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/9/05
  Viestit:
  63
  Tykkäykset:
  0
  tuntuu että olis kyl virus... vie huoltoo siel saat kuntoo
   
 3. pake

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  240
  Tykkäykset:
  0
  Jaahas, puhelimessasi on kunnon pöpö elikkä virus.

  Suosittelisin kaikkien epämääräisten sovellusten poistoa puhelimesta ainaki alkuunsa. GPRS jää varmaan roikkumaan, mutta voit kytkeä sen pois päältä seuraavasti: Yhteydet>GPRS>GPRS Yhteys. Muuta se seuravanlaiseksi: GPRS-yhteys: Tarvittaessa, niin puhelin kysyy aina luvan kun se muodostaa GPRS-yhteyden.

  Jos puhelimessasi ei ole omasta mielestäsi mitään tärkeitä sovelluksia yms osoite tai kalenteritietoja, voit formatoida koko puhelimen. Samalla tosin häviävät kaikki soittoäänet ja logot yms.

  Seuraavan ohjeen mukaan:

  Joskus puhelimessa oleva ohjelma ei lähde poistamalla ja joudut turvautumaan muihin keinoihin.

  Kokeile ensin: Sammuta puhelin, akku irti n. minuutiksi. Käynnistä puhelin ja yritä poistaa uudelleen. Jos homma ei onnistunut niin selvitä onko ohjelman valmistajalla jotain ohjeita ongelman suhteen.

  Jos vieläkään ei ohjelma lähtenyt niin joudut formatoimaan puhelimesi. Muista! formatointi ei saa missään nimessä keskeytyä, älä siis hätäile. Pistä laturin kiinni puhelimeen formatoinnin ajaksi virran loppumisen ehkäisemiseksi.

  Puhelimen formatointikoodi on: *#7370#

  EDIT: Ensi kerralla laita asiasi vain yhdelle palstalle. Kyseessä Nokian puhelin niin Nokian palstalle.
   
 4. puheli

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/8/05
  Viestit:
  21
  Tykkäykset:
  0
  Kiitokset avusta. :).
   

Jaa tämä viestiketju