Mobiili.fi Nolo kömmähdys TV:ssä: Microsoftin tabletit jumissa NFL-pelissä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 26/1/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2157
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Microsoftin tabletit näyttivät jumittavan NFL-ottalun suorassa TV-lähetyksessä.


  Microsoftin yritys mainostaa sen Surface-tabletteja amerikkalaisen jalkapallon NFL-sarjassa saa edelleen kiusallisia piirteitä. Aiemmin selostajat ovat puhuneet laitteista virheellisesti iPadeinä, mutta nyt laitteet näyttivät jumittavan kesken pelin, suorassa TV-lähetyksessä.

  Microsoft on solminut satojen miljoonien dollareiden arvoisen sopimuksen NFL:n kanssa, ja kaikki joukkueet käyttävät Microsoftin tabletteja esimerkiksi pelitilanteiden arviointiin. Aiemmin noloja kömmähdyksiä on sattunut, kun muun muassa selostajat ovat puhuneet laitteista väärällä nimellä. Viime sunnuntaina pelatussa AFC-konferenssin mestaruusottelussa kohtasivat Denver Broncos ja New England Patriots, ja ottelun ensimmäisen neljänneksen lopulla Patriotsin Surfacet lopettivat toimintansa. Microsoft tiedotti ottelun jälkeen, ettei vika johtunut itse tableteista, vaan kyse oli verkkoviasta, joka saatiin korjattua toisen neljänneksen aikana. Myös NFL tiedotti tänään asiasta, painottaen, että vika johtui verkosta, ja että itse laitteet eivät tällä kaudella ole ongelmia aiheuttanut.

  Microsoftin kannalta ikävää kömmähdystä pahensi vielä se, että Surface-ongelmista kärsinyt Patriots hävisi ottelun lukemin 18 – 20. Patriotsin valmentaja Bill Belichick ei kuitenkaan kantanut tableteista suurta huolta. Hän kommentoi, että välillä laitteet toimivat, välillä eivät. Niiden toiminta ei hänen mukaansa kuitenkaan vaikuttanut ottelun lopputulokseen.


  UPDATE: #Patriots Tablets are working again after Johnny demonstrates the correct way to fix them. https://t.co/bK9XGbuRcg

  — Sports Nation Ohio (@SN_Ohio) 24. tammikuuta 2016

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju