Noksu N70 oudot ongelmat?!?

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Lanza, 25/10/06.

 1. Lanza

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/10/03
  Viestit:
  27
  Tykkäykset:
  0
  Luurini on N70 elisanpaketti hässäkkä. Yhtäkkiä luuri alkoi sekoilemaan ja tilttas. Ei auttanut kuin akku pois ja takaisin päälle. Tämän jälkeen fonttikoko oli pienentynyt; kirjaimet ja merkit ovat kapeampia kuin normaalisti. Tekstiviestiä kun kirjoittaa ja painaa *-nappulaa valitakseen merkkejä on kaksi viimeistä merkkiä neliön muotoisia. Puhelin kävi juuri huollossa ja siihen on ajettu uusin fw. Huolto ei siis auttanut, mitä nyt? Myös kamera toimii huonosti, takakantta pitää painaa jotta kamera ei hypi päälle ja pois. Onko muilla ollut samanlaisia ongelmia? Jos ei huolto auta niin mikä avuksi? Kuuluuko takuuseen myös tuo takakansi. Luuri ostettu keväällä.
   
 2. 857kuittaa

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/9/06
  Viestit:
  35
  Tykkäykset:
  0
  Ei muuta kun takas huoltoon vaan. Tai sitte koitat itse päivittää Nokia Software Updaterilla (ellei siellä oo sitten huollon jäljiltä uusinta firmistä). Tuo kamera ongelma johtuu takakannesta. Se tuppaa löystymään eikä se enää päivä sitä pientä nappia joka käynnistää kameran. Mulla on sama ongelma johon ilmeisesti auttaa vaan uudet kuoret.

  Tämänkin olisit voinu kysyä tuolla Nokia N70 käyttökokemuksia niin ei olis tarvinnu tehdä uutta topiccia.
   
 3. heppu30

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/9/06
  Viestit:
  143
  Tykkäykset:
  0
  huolto

  ilmeisesti vikaa ei ole ilmeentynyt huollossa ja on palautettu. kuinka kauan sinulla on ollut tuo luuri. kuorien takuu on 6kk.
   
 4. 857kuittaa

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/9/06
  Viestit:
  35
  Tykkäykset:
  0
  Re: huolto

  Ai on? Perkules täytyypä käydä vonkaamassa uudet kuoret.
   
 5. heppu30

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/9/06
  Viestit:
  143
  Tykkäykset:
  0
  kuoret

  niin saat vain sellaiset takuuseen jos niissä on vikaa. jos siinä takakuoressa on vikaa saat vain sen. muista että jos on normaalia kulumaa niin turhaan lähetät.
   

Jaa tämä viestiketju