Mobiili.fi Nokkela Samsung Gear S2 nappaa uuden käyttöjärjestelmän – samalla värivalikoima laajenee

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 6/1/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2147
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Samsung Gear S2


  Samsung julkaisi Gear S2 -älykellonsa viime vuonna. Laitteen erikoisuutena on pyöritettävä näytönreunus, jonka avulla kelloa voidaan käyttää. Nyt yhtiö paljasti laajennnuksia Gear S2 -tarjontaansa. Luvassa on uusia värivaihtoehtoja ja aiempaa laajempaa yhteensopivuutta eri mobiilikäyttöjärjestelmien kanssa.

  Ensinnäkin, Gear S2 -valikoima laajenee kahdella värillä. Tarjolle tuodaan Platinum ja Rose Gold -vaihtoehdot. Nämä elegantit värit ovat saatavilla vain Gear S2 Classic -mallille, jossa myös muotoilu tavoittelee enemmän perinteisten rannekellojen henkeä. Aiemmin Gear S2 on ollut saatavana mustana ja hopeanharmaana.

  [​IMG]
  Gear S2 Classic ruusukullan- ja platinanhohdossa


  Lisäksi Gear S2 -kellojen mahdollisuuksia laajennetaan monilla rintamilla. Uudet mallit tukevat NFC:tä ja niitä voidaan siis käyttää Samsung Pay -lähimaksujärjestelmän kanssa Yhdysvalloista alkaen.

  Samalla Gear S2 -kelloille luvataan iOS-puhelinten tuki. Aiemmin kellot ovat toimineet vain Android-laitteiden toverina, mutta jatkossa Gear S2 on varteenotettava kellovaihtoehto myös iPhone-omistajille. AppleInsiderin mukaan yhteensopivuus saapuu ”myöhemmin tänä vuonna”, mutta tarkemmasta aikataulusta ei ole tietoa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju