1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Nokioiden mukana tulleet muistikortit

Keskustelu osiossa 'Microsoft ja Nokia', aloittaja uunoe, 8/12/09.

 1. uunoe

  Liittynyt:
  8/12/09
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Terve! Kun ostin uuden Nokian puhelimen(Nokia 3720 classic), mukana tuli pieni 1gt muistikortti.

  Muistikortilla on valmiina 264 mt käytettynä. Siellä on Extra-kansio, pari kappaletta ja videota. Mutta tämä ihmetyttää, mitä varten siellä on kansio, jonka nimi on cities. Tällä kansiolla on kokoa 254mt. Kansio sisältää alikansiot diskcache ja voicefiles. Voicefilesissä on eri kielillä äänitettyä puhetta, äänitiedostoja ei voi kuitenkaan avata. Diskcachessa on 228 mt muun muassa .cfg ja .cdt tiedostaja hyvin useaan kansioon jaettuna.

  Voisikohan nuo tiedostot liittyä jotenkin Nokia Mapsiin? Nokian sivuilla sanotaan, että puhelin sisältää Nokia Kartat 2.0 -sovelluksen. Kuitenkaan en ole kyseistä karttapalvelua puhelimestani löytänyt.

  Laajennetaan vielä aihepiiriä: Voiko Nokian alkuperäisiä TAI puhelimen mukana tulleita muistikortteja käyttää muiden valmistajien puhelimissa?
   
 2. Storck Vieras

  CITIES on navigaattorin tiedostoja.
  Ihan tavallinen muistikortti se on, voit kayttaa missa vaan.
   
 3. uunoe

  Liittynyt:
  8/12/09
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Tarvitseeko niitä tiedostoja? Ei ole gps. Eikä Nokia Mapsia.
   
 4. No67s

  Liittynyt:
  31/8/09
  Viestit:
  26
  Tykkäykset:
  0
  Eikö Mapsia löydy edes Ajanhallinta-kansiosta. 6303:ssa ihmettelin, missä Kartat on, mutta löysin ne Ajanhallinnasta. Älä kuitenkaan vielä poista niitä tiedostoja ellet ole ihan varma.
   
 5. JCSH

  Liittynyt:
  15/6/09
  Viestit:
  360
  Tykkäykset:
  12
 6. uunoe

  Liittynyt:
  8/12/09
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Ajanhallinnassa? Kyllä löytyi. Mitä se karttaohjelma siellä tekee, senhän pitäisi olla sovelluksissa? Ilmeisesti ne tiedostot ovat karttojen ja paikkamerkintöjen tekoa varten. Osa on ääniohjausta varten. Ainoa asia, mikä jäi mietityttämään, on se että miksi ne vievät niin paljon tilaa.
   

Jaa tämä viestiketju