Nokian uusi sähköpostisovellutus

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja oh8nax, 26/3/11.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. oh8nax

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/2/07
  Viestit:
  10
  Tykkäykset:
  0
  Päivitin Ovi Suiten kautta kännykkääni tarjolla olevan uuden Nokian sähköpostipäivytyksen. Seurauksena oli se, että sähköpostit häipyivät aloitusnäytösstä eikä niittä sinne ilmeisesti enää saa muuten kuin ottamalla backupista vanhan sovellutus takaisin. Niitä ei ainakaan ole enää E55:n aloitusnäytön sovellutuksina tarjolla. Viesti kansioon tulivat uudet Email, Hotmail, Mail for Exchange ja Yahoo mail. Kaikki varustettuna kysymysmerkeillä ja nehän ei tietenkään toimi. Käytössä oleva muistikin vähenii operaatiossa 3 M. Eipä tässä muuta kun kännykkä tyhjäksi ja backup kännykkään. Ei näitä näköjään kannata päivitellä.
   
 2. oh8nax

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/2/07
  Viestit:
  10
  Tykkäykset:
  0
  Löysinpä itse vastauksen, ennen kuin kukaan ehti täällä minulle vastata. Käynnykkä kiinni ja auki. Sen jälkeen sähköpostiviestit tulivat takaisin etusivulle ja se päivitysohjelmakin alkaa toimiaa. Siis kaikki ok.
   
 3. tonttu

  tonttu Supermoderaattori

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  2/4/04
  Viestit:
  16613
  Tykkäykset:
  4847
  Puhelinmalli:
  Apple iPhone 8+ ja Apple iPhone 7
  Ja buuttasit puhelimesi asennusten jälkeen?

  Jaahas, löysit itsekin jo vian...
   
 4. noobie69 Vieras

  0   0   0

  just juu. Ihan ensimmäiseksi, ongelman kohdatessaan, kannattaa kirjoittaa foorumille, toiseksi soittaa kuluttajaneuvojalle, kolmanneksi lähettää maili kuluttajavirastoon ja omalle kansanedustajalle, ja vasta sitten kokeilla edes jotakin pikkujippoa vikatilanteen korjaamiseksi. Jos mulle olisi käynyt kuten yllä, olisin vitun hiljaa asiasta, ja poistaisin postauksen toivoen, ettei kukaan ehtinyt napata siitä screenshottia.
   
 5. Japsu1

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/7/08
  Viestit:
  334
  Tykkäykset:
  10
  Tuo on kyllä lievää ylireagointia. Jokaisella meillä voi olla huono päivä mutta turha sitä on tänne purkaa, ei tuosta kysymyksestä ollut kenellekään haittaa eikä sen tekemisessä myöskään aiheutettu mainittavaa ympäristöhaittaa. =)
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju