1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Mobiili.fi Nokian toimitusjohtaja puhuu MWC:ssä – ovatko esillä jo uudet Nokia-puhelimet?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 17/10/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  559
  Tykkäykset:
  0
  [​IMG]
  Nokian Rajeev Suri tulee esiintymään Mobile World Congressin yhtenä pääpuhujana.


  Nokian toimitusjohtaja Rajeev Suri tulee pitämään puheen helmi-maaliskuun vaihteessa järjestettävässä Mobile World Congressissa, Nokia on kertonut.

  Lähiaikoina odotetaan myös ensimmäisiä uusia Nokia-merkkisiä Android-puhelimia ja -tabletteja. Surin puheenvuoro ei kuitenkaan todennäköisesti liity näihin, vaikka nekin voivat mainituksi tulla.

  Nokia itse ei ole päävastuussa uusien puhelinten esittelystä, vaan HMD global, jolle Nokia on tavaramerkkinsä ja patenttejaan lisensoinut. Nokia ei sijoita yhtiöön tai omista osakkeita HMD globalissa, mutta tulee luonnollisesti toimimaan sen kanssa jonkin verran yhteistyössä. Tämä näkyy esimerkiksi Nokian edustajan paikalla HMD:n hallituksessa.

  Toistaiseksi vakavasti otettavia vuotoja on nähty vasta yhdestä Android-Nokiasta, ”Nokia D1C:stä”, josta odotetaan keskihintaluokan Android-puhelinta. Vuotokuvia puhelimesta ei ole vielä nähty.

  Uudet Nokia-puhelimet ovat erittäin todennäköisesti esillä Mobile World Congressissa, mutta julkistus vaikuttaisi todennäköisesti tapahtuvan jo ennen helmikuun loppua – mahdollisesti jo tämänkin vuoden puolella.

  Nokian toimitusjohtajan Surin ohella jo julkistettuja MWC-pääpuhujia ovat useat eri operaattorien toimitusjohtajat sekä muun muassa Pokémon GOn kehittäneen Nianticin perustaja ja toimitusjohtaja John Hanke.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju