Mobiili.fi Nokian superkamerapuhelimen hylätystä seuraajasta vuoti uusia kuvia

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 7/12/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2145
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Vasemmalla huhuttu Microsoft McLaren ja oikealla Nokia Lumia 1020


  Helmikuussa vuonna 2012 Nokia kohautti Mobile World Congressissa esittelemällä niin sanotun superkamerapuhelimen Nokia 808 PureView’n, jossa oli 41 megapikselin takakamera Xenon -salamalla. Noin 1,5 vuotta myöhemmin Nokia esitteli seuraajan, Lumia 1020 -älypuhelimen, jossa oli niin ikään 41 megapikselin kamera ja Xenon -salama.

  Superkamerapuhelimen seuraajaa on odoteltu Microsoftilta jo tovi, mutta sitä ei ole nähty. Verkossa pyöri pitkään huhuja Microsoft Mclaren -puhelimesta, joka olisi ollut uusi superkamerapuhelin. Se ei kuitenkaan koskaan nähnyt päivänvaloa, mutta nyt siitä on vuotanut uusia kuvia verkkoon. Kuvat julkaistiin Baidussa.

  Ulkonäöltään McLaren muistuttaa paljon Lumia 1020:tä, mutta on fyysiseltä kooltaan suurempi. McLarenin näytön koko lienee noin viisi tuumaa. McLareniin odotettiin 50 megapikselin kameraa, jossa olisi ollut edeltäjistään poiketen ainoastaan kaksois-LED-kuvausvalo. Kamerassa olisi hyvin suurella todennäköisyydellä ollut myös uudenlainen optinen kuvanvakain.

  Kaipaisitko uutta superkamerapuhelinta?

  [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju