Nokian sekavat ominaisuudet

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja timotimo, 3/2/05.

 1. timotimo

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/2/05
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Täytyykö Nokialla olla lukematon määrä malleja, joissa kaikissa on jotain puutteita. Ei se niin maltaita voi maksaa, jos laittaa kunnon kameran: riittävästi muistia, S60-käyttiksen, radion, MP3-soittimen, sinihampaan. Nyt on välkkyviä kuoria ja vaihdetavia kuoria ja muuten hyvissä VGA-kamera ym. Ja se akun kesto. Minulla ei ole ollut yhtään Nokiaa, joka olisi päässyt lähellekään ilmoitettuja puhe- ja valmiusaikoja. Tehkööt malleistä vähän isompia, että saa kunnon patterin, ja samalla riittävän kokoisen näppäimistön.

  Muuten olen sitä mieltä, että Nokiasta ei ole parin vuoden jälkeen jäljellä kuin savuavat rauniot. Ollila istuu naama nokisena kaljapullo kädessä rappusilla, ja vannoo siirtävänsä pääkonttorin ulkomaille.
   
 2. Crockett Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  6   0   0

  Liittynyt:
  17/11/03
  Viestit:
  2274
  Tykkäykset:
  209
  Puhelinmalli:
  OnePlus 5T
  Ei liikaa hyvää mahantäydeltä. Ei kaikissa malleissa voi tietenkään olla kaikkia ominaisuuksia, sillonhan muilla malleilla ei olisi mitään tarvetta.
   
 3. Igor Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/2/05
  Viestit:
  285
  Tykkäykset:
  0
  Näinhän se menee.

  Ja aina löytyy joku joka ei tarvi tai halua kameraa, s60:tä, radiota, sinihammasta, isoa näyttöä jne, eikä täten halua myöskään maksaa ko. ominaisuuksista ekstraa.

  Mutta joo, kyllähän yhtenä mallina muiden joukossa voisi olla tuommoinen über-luuri jossa olisi kaikki mahdolliset ominaisuudet + hot swap tupla-akku... tai sitten ovat markkinatutkimuksissaan todenneet ettei semmoinen myy tarpeeksi että kannattais nähdä vaivaa kehittämiseen.
   
 4. barbarian Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  8/8/03
  Viestit:
  269
  Tykkäykset:
  0
  Aivan. Kyllä uskoisin, että saataisiin heti kehitettyä "täydellinen" puhelin, mistä löytyisi ominaisuuksia kaikkien tarpeille. Mutta mitäs sitten kun pitäisi alkaa taas kehittämään uutta puhelinta, samoilla ominaisuuksilla ei voida hintaa älyttömän korkealle pistää kuitenkaan. Rahasta on loppujen lopuksi kyse.
   
 5. JuhaK Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/5/03
  Viestit:
  1470
  Tykkäykset:
  29
  Joo eihän kaikkea voi pakata yhteen pakkaukseen, mutta kyllähän se aina harmittaa kun luulee löytäneensä täydellisen puhelimen ja sitten huomaakin, että siitä puuttuu yksi tärkeä ominaisuus, jonka haluaisi..

  Esim. 7260:ssa sais olla 128x160 -kokoinen näyttö tai 6670:ssa sais olla radio. Varsin pienillä parannuksilla sais monesta nokialaisesta huomattavasti miellyttävämpiä...

  No, ainahan sitä puuttuu puhelimesta jotain mitä haluaisi siinä olevan, mut eipä sille mitään voi, ja eihän koko elämä oo yhtä kuin matkapuhelin...
   

Jaa tämä viestiketju