1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Nokian puhelimen kytkentä tietokoneeseen.

Keskustelu osiossa 'Microsoft ja Nokia', aloittaja Ccemp, 25/8/04.

 1. Ccemp

  Liittynyt:
  24/8/04
  Viestit:
  9
  Tykkäykset:
  0
  Miten saisin tuon DKU-5 kaapelin toimimaan puhelimen ja tietokoneen välillä? ostin polkumyynnistä kaapelin ja kytkin sen ja asensin nokian sivuilta lataamani dku-5 ajurit ja pc suiten mutta kone ei vissiinkään rupee tunnistamaan puhelinta/kaapelia. Missä ois vika?
   
 2. Ville_A Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  1672
  Tykkäykset:
  0
  Oikea tapa on laittaa kaapelin ajurit ensin koneeseen ja kytkeä kaapeli vasta sitten kiinni. Sitten loput ohjelmistot koneeseen. Joka välissä vielä kannattaa kone buutata. Ajuri kannattaa ensisijaisesti hakea kaapelin myyjän/valmistajan sivuilta.
   
 3. saeaetaejae

  saeaetaejae Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  12/6/03
  Viestit:
  4601
  Tykkäykset:
  0
  Haulla löydät enemmän...
   
 4. veppis

  veppis Supermoderaattori

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9365
  Tykkäykset:
  200
  Aikamoista arpapeliä tuo Nokian USB-kaapelin (ja PC-Suiten) asentaminen. Hyvällä tuurilla kaikki sujuu leikiten, mutta annas olla jos on vähän vanhemmat ajurit (+Suite) ja uudempi käyttöjärjestelmä niin kaikki on solmussa. Ei voi kyllä pisteitä Nokialle antaa yhtään moisesta viritelmästä. Hakemalla uusimmat versiot homma lähtee toimimaan, mutta silti epävarmuutta on jatkuvasti.

  (Tämähän ei uutta tietoa ollut, mutta tulipa taas vastaan kun viikonloppuna asian parissa jälleen kerran painiskelin.)
   

Jaa tämä viestiketju