Mobiili.fi Nokian paluu matkapuhelinvalmistajaksi? Huhutusta Nokia C1 -puhelimesta uutta tietoa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 7/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Nokian paluusta matkapuhelinvalmistajaksi on huhuttu käytännössä siitä lähtien, kun matkapuhelinkauppa Microsoftin kanssa saatiin päätökseen. Aivan tuulesta temmattuja huhut eivät välttämättä ole, sillä viimeisen vuoden aikana Nokian teknologiayksiköltä on nähty useita tuotejulkistuksia. Nokia kehittää myös aktiivisesti omaa Android-käyttöliittymäänsä, joka kulkee Z Launcher -nimellä.

  Sopimussyistä johtuen Nokialla ei ole mahdollisuutta julkaista omaa älypuhelinta ennen ensi vuotta, mutta useiden lähteiden mukaan yhtiö kehittelee puhelinta kovaa vauhtia kulissien takana. Tukea huhuille antaa Nokian viime vuonna tekemä päätös julkaista Nokia N1 -tabletti, jonka menestykseen toimitusjohtaja Rajeev Surin on ollut tyytyväinen.  [​IMG]
  Nokian vuosi sitten julkaisema N1-tabletti. Tällä hetkellä tablettia myydään Aasian markkinoilla, mutta ulkomaisten nettikauppojen kautta se on tilattavissa myös Suomeen.

  [​IMG]
  Nokia OZO on ammattikuvaukseen käytettävä kamera. Kameralla voi muun muassa tallentamaan videokuvaa virtuaalitodellisuuden käyttötarkoituksiin.
  Mahdollisesti ensi vuonna julkaistavasta uudesta Nokia-puhelimesta on toistaiseksi vain rajatusti tietoa, mutta puhelimen odotetaan sijoittuvan Nokia N1:n tapaan keskihintaluokkaan. Alustavien tietojen mukaan puhelin kulkisi Nokia C1 -nimellä ja käyttäisi Intelin Atom-suoritinta. Keskusmuistia Nokia C1:ssä olisi kaksi gigatavua ja puhelimen viiden tuuman näyttö tukisi Full HD -resoluutiota. Takakameran tarkkuudeksi on veikkailtu Nokia N1:n tapaan kahdeksaa megapikseliä ja etukameran tarkkuudeksi viittä megapikseliä. Toistaiseksi on kuitenkin epäselvää käyttääkö puhelin samaa kameratekniikkaa Nokia N1:n kanssa.

  Ulkoisesti Nokia C1:n odotetaan ottavan vaikutteita Nokia N1:stä ja käyttävän materiaalina hopeanharmaata alumiinia. Käyttöjärjestelmänä toimisi todennäköisesti Android 6.0 Nokian omalla Z Launcherilla. Alla Weibo-palveluun ja Mobilissimo-sivustolle ilmestyneitä kuvia, joissa Nokia C1:n väitetään esiintyvän.  [​IMG] [​IMG][​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju