1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Nokian datasuitet

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja Conda, 15/4/03.

  1. Conda Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    1/8/02
    Viestit:
    5327
    Tykkäykset:
    0
    Miksiköhän infrayhteys läppärin irda-portin kautta puhelimeen ei toimi? Miksi itse datasuitekaan ei toimi kunnolla ja luullakseni sekoittaa koko läppärin toimintaa? Voiko 5100:n datasuitella siirtää kuvia puhelimesta koneelle vai pitääkö olla 7250:n datasuite? Voiko se aiheuttaa ongelmia, että on "väärän" puhelimen datasuite käytössä?
     
  2. spiidi

    Liittynyt:
    18/7/02
    Viestit:
    174
    Tykkäykset:
    0
    Itselläni oli kans samanlainen ongelma, mutta datasuite oli vanhempi (versio 3.0). Datasuiten sivuilta sai päivityksen IrDa porttia varten,jottei tullut moisia ongelmia ja sen jälkeen toimi erinomaisesti.
     
  3. dz

    Liittynyt:
    11/3/03
    Viestit:
    164
    Tykkäykset:
    0
    Esim. 5100 ei toimi samalla suitella kuin 6610, perseestä sanon minä. Nyt joku ystävällinen voisi valaista, saako samaan koneeseen laitettua eri suitet niin että voisin siirtää myös pikkusiskon kännykkään kuvia ja soittoääniä.
     
  4. Conda Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    1/8/02
    Viestit:
    5327
    Tykkäykset:
    0
    Poistin datasuiten. Kun saan 5100:n, täytyy koittaa asentaa uudestaan 7250:n datasuite.
     
  5. Niko Maekinen

    Liittynyt:
    19/6/02
    Viestit:
    278
    Tykkäykset:
    0
    Kyllä ainakin mun työkoneella on 4 eri suiten versiota.. tosin 9210:n suiten otin pois, kun se tykkäsi kilauttaa noita muita..

    Kyllä ne ainakin mulla on toiminut ristiin. Tosin jokainen suite lataa jonkin oman prosessin muistiin, joka voi olla syytä lopettaa ennen seuraavan suiten käynnistämistä... en nyt muista mikä lataa mitäkin, mutta hyviä esimerkkejä tiedostonimistä, jotka on käynnissä suiten jälkeen: nlconf.exe, connectstate.exe, nlcmanager.exe, mrouter.exe jne..
     
  6. Charlie

    Liittynyt:
    25/9/02
    Viestit:
    188
    Tykkäykset:
    0
    Mulla on Nokia 6610, PC Suite 5.0, Dell CS400-kannettava, Latitude C/Port II-telakointiasema ja Windows XP. Ja en saa infrapunayhteyttä muodostettua ollenkaan.

    Asensin PC Suiten koneeseen ja kuvittelen että pitäisi asentaa myös "modeemi" IR-yhteyttä varten. Ilmeisesti infrapunaportissa pitäisi olla jotain henkeä ilman mitään ajureitakaan. Eli jos pistän puhelimesta IR:n päälle, niin koneen pitäisi huomata se. Mutta mitään ei tapahdu, vaikka laitan telakointiaseman ja puhelimen IR-portit vastakkain. Kai muutama sentti on sopiva etäisyys?

    Hain Nokian sivuilta 6610 IR-ajurin XP:tä varten, mutta kun yritän asentaa sitä, niin mitään laitteita ei sen tiedoston takaa löydy. Nokian sivuilta löytyvän ohjeen seuraaminen pysähtyy siihen kun en saa konetta huomaamaan koko IR-yhteyttä.

    Mitä tehdä? Pitääkö koneesta aktivoida infrapuna jotenkin ensin?
     
  7. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

    Liittynyt:
    21/6/02
    Viestit:
    42688
    Tykkäykset:
    363
    Voisi olla hyvä idea.
     
  8. Charlie

    Liittynyt:
    25/9/02
    Viestit:
    188
    Tykkäykset:
    0
    Löytyihän sieltä BIOS-asetuksista infrapunan aktivointi, nyt toimii.

    Sitä vaan ihmettelen että onko tekemäni operaattorilogo pakko lähettää itselle tekstiviestinä? Sain kyllä taistelun jälkeen siirrettyä logon puhelimeen, mutta en kyllä saa sitä millään operaattorilogoksi. Eihän tuosta PC Graphicsista ole mitään hyötyä jos logoja ei saa siirrettyä ilmaiseksi edes itselle...
     
  9. Omenanraato

    Omenanraato Tunnettu jäsen

    Liittynyt:
    11/12/02
    Viestit:
    19840
    Tykkäykset:
    787
    Puhelinmalli:
    iPhone 6+ 16GB Silver
    7250:n datasuite toimii ainakin 5100:ssa (kokemusta on)
     
  10. Charlie

    Liittynyt:
    25/9/02
    Viestit:
    188
    Tykkäykset:
    0
    Höh, eihän se puhelin tunnista sitä kuvaa operaattorilogoksi vaikka sen lähettäisi maksullisena viestinä. Miksi noita operaattorilogoja voi sitten piirtää, kun ei niitä saa millään puhelimeen??? Kyllä joskus ennen 5110:n kanssa onnistui.

    Ja ihan asiasta toiseen: Toimiikohan 6310i:n Phone Editor 4.4 ollenkaan 6610:n kanssa?
     
  11. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

    Liittynyt:
    21/6/02
    Viestit:
    42688
    Tykkäykset:
    363
    Sait sen viestin että operaattori tunnus/logo vastaanotettu? ja tallensit sen? Mitä korttia käytät ja oletko kotiverkossa? vai onko verkon ja operaattorisi nimi eri eli operaattorin nimi tulee SIMiltä? (tilanne palvelu operaattoreilla ja Telialla 2Gn verkossa, DNA käyttää myös 2Gn verkkoa)
     
  12. Charlie

    Liittynyt:
    25/9/02
    Viestit:
    188
    Tykkäykset:
    0
    Ei tule mitään "operaattorilogo vastaanotettu"-viestiä, vaan tavallinen viesti, jossa on sitten se logo. Liittymä on Sonera, SIM-kortti reilut neljä vuotta vanha. Tällä samalla liittymällä on kyllä operaattorilogon siirto puhelimeen ennen onnistunut.

    PC Suitehan muuten sanoo että operaattorilogoa ei voi siirtää suoraan puhelimeen kuin kuvaviestinä. Silloin viesti menee arkistoon, eikä sille silloinkaan voi tehdä mitään hyödyllistä.
     
  13. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

    Liittynyt:
    21/6/02
    Viestit:
    42688
    Tykkäykset:
    363
    Ja olet varman että et lähettänyt soittajaryhmälogoa tai kuvaviestiä? Operaattorilogosta käytetään myös nimeä verkontunnus.
    Toki voit tehdä kuvan ja laittaa sen tampere.as/logo sivulle ja käydä sen imuroimassa wapinkautta.
     
  14. Charlie

    Liittynyt:
    25/9/02
    Viestit:
    188
    Tykkäykset:
    0
    No nyt en ole aivan varma lähetinkö sen nimenomaan operaattorilogona. Tein kuvan tietysti ensin operaattorilogona ja yritin siis siirtää sen suoraan ensin kuvaviestinä (kun ei operaattorilogona siis onnistu). Voi olla että jäin "kuvaviestitilaan" tuon jälkeen ja lähetin kuvan sitten sellaisena. Täytyy kokeilla vielä kun kotiin pääsen. Kiitos opastuksesta.
     
  15. dz

    Liittynyt:
    11/3/03
    Viestit:
    164
    Tykkäykset:
    0
    Mulla ei suostu läppäriin laittamaan 5100:n suiten kun oman kännykän 6610 suite on asennettu. Valittaa vain vanhemmasta versiosta.

    Kone ei muuten reagoi lainkaan kun 5100:n infran laittaa päälle, muut puhelimet kyllä tunnistaa ilman suiteakin.
     
  16. Conda Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    1/8/02
    Viestit:
    5327
    Tykkäykset:
    0
    Mikä datasuite kannattaa imuttaa läppäriin kun olis tarkoitus pystyä siirtämään hf-kameralla otettuja kuvia 5100:sta koneelle?
     
  17. Charlie

    Liittynyt:
    25/9/02
    Viestit:
    188
    Tykkäykset:
    0
    Onnistui sitten tosiaan se operaattorilogon lähetyskin. Kävi vanhanaikaisesti ja kuvatyyppi oli "unohtunut" kuvaviestiksi. Saapahan nyt logoja sitten edes normaalin tekstiviestin hintaan...

    Yritin myös asentaa työkoneeseen PC Suite 5.1:stä, kun ei 4.8 näytä toimivan 6610:ssä. Mutta eipähän onnistunut asennus, korruptiosta herjaa vaikka asentaisin kuinka monta kertaa uudelleen. Kotona 5.0 toimii siis ihan ok.
     
  18. Conda Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    1/8/02
    Viestit:
    5327
    Tykkäykset:
    0
    Eli siis kykeneekö 5100:n oma datasuite tähän vai pitääkö olla joku muu?
     

Jaa tämä viestiketju