Nokian alkuvuoden uutuudet myöhästyvät

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja akeskira, 3/4/06.

 1. akeskira

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/3/05
  Viestit:
  15
  Tykkäykset:
  0
  http://www.digitoday.fi/showPage.php?page_id=12&news_id=54981

  Nokian alkuvuoden uutuudet myöhästyvät

  Petri Sajari
  Julkaistu 03/04/2006 kello: 11:21

  Kuusi Nokian ensimmäiselle vuosineljännekselle lupaamaa puhelinta eivät ole ajoissa markkinoilla. Syynä ovat puhelimista löydetyt ohjelmistovirheet.

  Myöhässä kauppoihin tulevia puhelimia ovat koko yrityspuhelimien E-sarja, N-sarjan uusimmat puhelimet N80 ja N71 sekä musiikkipuhelin N91. Kaikissa myöhässä olevissa puhelimissa on Nokia Series 60 -ohjelmistoalusta.

  Pahasti tappiolliselle yrityspuhelimia ja -ratkaisuja kehittävälle Enterprise Solutions -toimialalle E-sarjan puhelimista on odotettu tärkeää piristysruisketta.

  – Tilanne on se, että teemme puhelimien ohjelmistoihin viimeisiä tarkistuksia. Menee huhtikuun puolelle ennen kuin puhelimet ovat kaupoissa, sanoo Nokian Enterprise Solutions -toimialan viestintäpäällikkö Pekka Isosomppi.

  Taloussanomien tietojen mukaan E-sarjan puhelemista E60 ja E61 ovat kuluttajien saatavilla huhtikuun puolivälin tienoilla ja E70 vasta kesäkuun alussa.

  Eniten myöhässä N91

  Eniten myöhässä on pitkään odotettu Nokian N91-musiikkipuhelin, jonka piti olla kaupoissa viime vuoden lopussa. Nokia ilmoitti loppusyksystä lykkäävänsä puhelimen toimituksia kauppoihin tämän vuoden ensimmäiselle neljännekselle. Tammikuun lopussa yhtiö ilmoitti, että puhelin on kaupoissa muutaman viikon kuluttua.

  Nokian Multimedia-toimialan viestintäjohtaja Kari Tuutti vahvistaa, että ensimmäiselle vuosineljännekselle luvattujen N-sarjan puhelimien toimitukset eivät ole alkaneet ajallaan.

  – Puhelimien massatoimitukset alkavat parin viikon päästä. Ensimmäiset puhelimet lähtevät liikkeisiin ensi viikolla, Tuutti sanoo.
   
 2. k Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  11/12/05
  Viestit:
  1448
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  iPhone SE
  Eikö tarkoituksena ole kuitenkin kommentoida (edes parilla sanalla) jostain uutisesta lainaamaansa tekstiä? Uutisiahan kaikki osaavat lukea.

  Artikkelin lopussahan todetaan, että puhelimet lähtevät kauppoihin ensi viikolla.
  IMHO, tässä ei ole niin jymyuutisesta kysymys, että sitä varten kannattaa perustaa oma viestiketju. Eri asia, jos puhenten massatoimituksia siirrettäisiin yli kuukaudella.
   
 3. jannyman Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/8/04
  Viestit:
  2700
  Tykkäykset:
  0
  Lisäksi tuo sama juttu on jo linkitetty aiemmin toisessa ketjussa.
   
 4. akeskira

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/3/05
  Viestit:
  15
  Tykkäykset:
  0
  Tällä foorumilla kommentoidaan niin pieniä asioita, että IMO ihan hyvä jos edes joskus uusi artikkeli aiheesta, joka kiinnostaa aika monta, ja aiheesta, jota spekuloidaan jatkuvasti. Suurimmassa osassa threadeja on satoja viestejä, sieltä seasta on mahdotonta löytää mitään olennaista, etenkään searchilla.

  Mutta jos viestini rasittaa toden teolla, poistakaa ihmeessä.
   
 5. k Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  11/12/05
  Viestit:
  1448
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  iPhone SE
  Niinkuin jannyman totesikin, kyseinen uutinen on jo käsitelty miltei jokaisen "alkuvuoden uutuuden" omassa ketjussa. Lisäksi Nokian uutuuksille on oma ketju: Nokian uutuudet 2006.

  Ei minulla ole mitään uusia ketjuja vastaan, mutta olisi kiva lukea aloittajan omat kommentit aiheesta. Ei kai foorumista ole sentään tarkoitus tehdä puhdasta uutispalstaa?
   
 6. akeskira

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/3/05
  Viestit:
  15
  Tykkäykset:
  0
  Saattaisipa kerrankin olla luotettavaa tietoa, verkkokauppaan oli ilmestynyt hinnoittelu E61:lle, 476,90 €. Pulju on kuitenkin sen verran iso, että saanee tukkureilta palvelua ensimmäisten joukossa.
   
 7. k Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  11/12/05
  Viestit:
  1448
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  iPhone SE
  En halua olla ilonpilaaja, mutta mitä luotettavaa tuossa verkkokaupan hinnoittelussa nyt sitten on? ;)
  Jokainen nettikauppa, johon on uudet N-sarjalaiset (ja E-sarjalaiset) tulossa myyntiin, on ne myös hinnoitellut. Saatavuus vaihtelee "2 neljännes" - "31.5.2006". Verkkokauppa.com:in sivuillakin vaan todetaan: "tulossa". Ainoastaan N80 voi ennakkotilata.

  Ja verkkokauppa.comin volyymeistä ja tukkurien suosimisesta sen verran, että Nokia 6280 on edelleen "tulossa". Huom. ei "loppu", vaan "tulossa".

  Se on kyllä varmaa, että nokian "uutuudet" ovat tulossa myyntiin, mutta koska ensimmäiset puhelimet toimitetaan ei voida millään tietää varmaksi (kertoi nyt digitoday:n uutinen aivan mitä tahansa...)
   

Jaa tämä viestiketju