Nokian 6280 ja MP3-soitin???

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja aakoo74, 3/10/05.

 1. aakoo74

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/12/04
  Viestit:
  31
  Tykkäykset:
  0
  Moi kaikki!
  Olen ajatellut vaihtaa puhelimeni tuohon 6280:n heti kun se nyt vaan myyntiin tulee (eli joulun aikoihin aikaisintaan, kaiketi).

  Mietin vaan sitten, että kun puhelimen tiedoissa mainitaan "musiikkisoitin stereoäänentoistolla", niin onkohan tuo MP3-soitin sellainen, että sillä ihan oikeasti voi musiikkia kuunnella?

  Tarkoitan, että onko se sen tasoinen, että voisi heittää erillisen MP3-soittimen nurkkaan ja hankkia vaan tuohon kapulaan ison muistikortin ja heittää sitten kaikki biisit tuolle kortille kuunneltaviksi. Olisihan tuo näppärää, kun olisi vain 1 laite sitten aina mukana mut onkohan se tasoltaan sellainen, että sitä kannattaa MP3-soittimeksi harkita?

  Jos jollain on tietoa Nokian puhelimien MP3-soittimista niin olkaapa ystävälliset ja kertokaapa et miten nuo soittimet käytännössä toimivat!

  Terps,
  Aakoo74
   
 2. mustis Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  27/6/03
  Viestit:
  1458
  Tykkäykset:
  6
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy Ace II/Lumia 520, Elisa
  Minulla oli Nokia 3300 ja kyllä sen mp3-soitin ihan käytä oli. Säätömahdollisuudet olivat mitä olivat, jonkinlainen taajuuskorjaimen tapainen siinä oli muttei mitään korvalappustereoissa yleistä "bass boost" juttua ollenkaan. Pääsin kokeilemaan vain Nokian omilla kuulokkeilla (ihana pop-port) mutta paremmilla kuulokkeilla äänikin olisi ollut parempi.

  Ei sovi ehkä high-end -kultakorvalle, mutta kyllä äänenlaatu oli ihan hyvä.
   
 3. jannyman Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/8/04
  Viestit:
  2700
  Tykkäykset:
  0
  Juu kyllä sen mp3 soittimen voit nakata huoletta nurkkaan koska kyllä noilla Nokian soittimilla ihan hyvin tulee toimeen kun tarpeeksi ison kortin vain hommaa.Itse ollut erittäin tyytyväinen 6230/i:n soitttimeen josta löytyy pikakelaus eteen/taakse,stop ja skippaus.Voipa jopa hypätä suoraan haluamaansa kappaleeseen numeronäppäimillä.Taajuuskorjain myös löytyy.Eiköhän tuossa 6280:ssa ole vähintään samantasoinen soitin.

  Ainoa mikä pännii on se 5 sekunnin pätkäkelaus johon soisi tulevan parannusta se kun tahtoo aina hypätä seuraavaan kappaleeseen kun pikakelaa biisiä.Todella harmittava *bugi*.Tuota haittaa muuten ei ole uudessa näytöllisessä HS-6 händsfriissä kun sillä pikakelaa niin ei hypi seuraavaan kappaleeseen.Hieno homma.

  Äänenlaadultaan luurin soitin ei häpeä oikeita mp3 soittimia joten hyvinkin voin suositella käytettäväksi ainoana soittimena.
   
 4. tikox

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/1/05
  Viestit:
  698
  Tykkäykset:
  0

Jaa tämä viestiketju