Mobiili.fi Nokialta uusi video virtuaalikamerastaan – ”Siirrämme katselijat paikasta toiseen sekunneissa”

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 19/8/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2153
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Nokia OZO


  Nokia esitteli jo jonkun aikaa sitten OZO-virtuaalikameransa. Yhtiö on julkaissut YouTube-kanavallaan muutamia videoita kameraan liittyen. Nokia julkaisi eilen viimeisimmän videonsa, jossa kerrotaan hieman uutta tietoa kamerasta. OZOon voi tutustua OZOlle tarkoitetuilla verkkosivuilla tai Nokian YouTube-kanavalla.

  ”Kaikki tunnemme konseptin nimeltä aikakone”, kerrotaan videolla. Nokia kertoo, ettei OZO-kamera ole mikään aikakone, vaan se on ”avaruuskone”. ”Sen sijaan, että matkustaisimme ajassa taaksepäin, voimme siirtää katsojat sekunneissa paikasta toiseen”, videon ääni jatkaa.

  OZOn avulla voi siis lähettää reaaliaikaista videota virtuaalilasien omistajille. Aikaisemmalla videolla OZO-kameran linsseistä erotti jonkinlaisen urheilutapahtuman – mahdollisesti jalkapallo-ottelun. Näin ollen on hyvin paljon mahdollista, että Nokian on suunnitellut, että OZOa voidaan käyttää erilaisissa tapahtumissa – myös urheilutapahtumissa. OZOn avulla kuluttajat voisivat kokea urheilutapahtumat kuin paikan päällä.

  Nokia julkaisee seuraavan OZOa koskevan videon kuukauden päästä. Saa nähdä, mitä Nokia silloin kertoo kamerastaan. Alta voit katsoa vielä uusimman videon.
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju