Nokialta tulossa oma virtuaaliavustaja? Haki Viki-tavaramerkin ohjelmistolle

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22351
Reaktiopisteet
216
Nokialta saattaa olla tulossa oma virtuaaliavustajapalvelu, joka haastaa Amazonin Alexan, Applen Sirin, Google Assistantin sekä Microsoftin Cortanan.

Nokia on hakenut 6. tammikuuta Euroopassa tavaramerkkiä Viki, joka voi tulla uuden avustajan nimeksi. Tavaramerkistä kertoi ensimmäisenä GSMinfo.nl-sivusto.

Vihjeen haetun tavaramerkin käytöstä juuri avustajapalvelulle antaa sen kuvaus.


Software for the creation and monitoring of mobile and web digital asssistants working with knowledge and combining all data sources into a single chat and voice based interface.

Nokian hakemus kertoo ohjelmistosta, jolla voi luoda ja valvoa mobiileja ja verkossa toimivia digitaalisia tiedon kanssa työskenteleviä avustajia, joissa kaikki eri datalähteet yhdistyvät yhteen keskustelu- ja äänipohjaiseen käyttöliittymään.


Nokia haki Viki-tavaramerkkiä.


Jos Nokian uudessa ohjelmistossa ei ole kyse varsinaisesta uudesta virtuaaliavustajasta, voi kuvaus jättää oven avoimeksi vielä eri avustajien jonkinlaiselle hallintapalvelulle.

Tavaramerkkiä on hakenut Nokia Solutions and Network Oy eli Nokian verkkoliiketoimintayksikkö eikä Nokia Technologies, mikä voisi viitata kyseessä olevan jonkinlainen operaattoreille tai niiden kautta tarjottava tuote.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom