Nokialaisten Huolto Ei Pelaa EnÄÄn!

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja ben_it86, 7/3/08.

 1. ben_it86

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/3/08
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Hei hyvät lukijat,

  ostetut Nokialaiset huolletaan Suomessa nykyään 'Oy Anglo Servicen AB:n' kautta, joka on Nokian alihankintayritys.
  Ostimme tyttöystävämme kanssa '6288-mallin', joka toimi aluksi kohtuullisesti, sitten ongelmia alkoi ilmaantua:

  -muistinkortin suoja irtosi ilman koskemista

  Takuuhuolto
  1) >Otamme tapauksen huoltoon ja laitamme sen pian valmiiksi. Heillä kumminkin kului vajaa kaksi viikkoa alkuun.
  2)Meille soitettiin, että puhelimen voi noutaa huollettuna. Lähdin sitten hakemaan sitä innoikkaana siksi, että emme joutuisi käyttämään varapuhelintamme, joka ei ollut huoltoliikkeen takaa. Puhelin ei kumminkaan ollut huollettu ja se lähettiin uudelleen seuraavat kaksi kertaa ensimmäisen tapauksen lisäksi tähän huoltofirmaan(aina luvaten, että on huollettu).
  3)Meille laitetiin huoltolaskuksi 50euroa, joka on kohtuuton siihen nähden, että emme ole hajoittaneet puhelinta. Lisäksi ekologian kannalta hämmästelen sitä, miten yritys hävittää täysin ehjiä osia, joista on irronnut suojankiinnike, jonka olisi saanut vanhaan laitettua kiinni. Tällainen toiminta on JUMALATTOMAN HUONOA!

  Pitäisikö Nokialle kirjoittaa addressia Teidän mielestänne ja löytyykö Teiltä samankaltaisia kokemuksia, että olisitte joutuneet itse maksamaan laskuja, joihin Teillä ei ole syytä?
   
 2. ben_it86

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/3/08
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Ei Nokialaisten Ostoa EnÄÄn Koskaan!

  Älkää enään ostako noin halpamaisen yrityksen puhelimia, johan siinä suomalaisten maine kärsii, KUN VALMISTAJAN LAATUA MYYDÄÄN KALLIILLA, VAIKKEIVAT PUHELIMIA ASIALLISESTI HUOLLA.
   
 3. *BLUESTAR*

  *BLUESTAR*

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/4/07
  Viestit:
  209
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  HTC DESIRE+SAUNALAHTI NOPSA
  Huono tuuria todella tai sit kommukaation puutetta..

  Onhan noita Nokia valtuuttamia huoltoliikkeita muitakin esim Digiman ja SCF joista ensimmäinen ainakin silloin harvoin kun olen huoltoliikkeen palveluja tarvinnut hoitanut hommansa kuten asiaan kuuluukin.
   
 4. kimmo Vieras

  0   0   0

  Pikkaisen puutteellista tietoa..alkuun meni 2 viikkoa, entä loppuun, eli kun puhelin sinulla?
  Muistikortin suojaako ei ollut laitettu paikoilleen ensimmäisen huoltoreissun jälkeen, eikä edes kahdella seuraavalla kerralla? Vai oliko jotain muuta huollettavaa, mikä ei viestistäsi käy ilmi?
  Puhelintasi en tunne, mutta 50 euron veloitus muistikortin muovilärpäkkeen asennuksesta kuulostaa mielestäni paljolta.
  Mitä näitä omia luurejani on ollut, niin kaikista niistä on tollainen voinut lähteä irti..ei toki yleensä omineen..mutta itse olen sen sinne takaisin survonut, enkä ole huoltoa hommaan kysellyt.
  Takuuhuolto ei yleensä maksa mitään, lisäksi käsittääkseni asentajan päätettävissä saako vanhan osan hyödynnetyksi, tahi tarviiko uuden..siinä ei ekologisuudella ole mitään tekemistä, lopputulos ja asiakkaan tyytyväisyys ratkaisee.
   
 5. säätäjä86 Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  6   0   0

  Liittynyt:
  29/11/05
  Viestit:
  1920
  Tykkäykset:
  6
  Kannattaa huomioida se, että digiman on level-1 huolto ainakin sivujensa mukaan ja ei voi läheskään kaikkia toimenpiteitä tehdä vaan lähettävät eteenpäin muihin huoltoihin mikäli vika sitä vaatii. Tarkasti en osaa sanoa mitä tuo level-1 sisällään pitää, mutta se on kuitenkin vasta ensimmäinen taso.
   
 6. kimmo Vieras

  0   0   0

  Tämä ei ehkä enää kuulu varsinaiseen aiheeseen, mutta liippanee riittävän läheltä.
  Mitä huoltoja on tänä päivänä Suomessa, puhutaan siis MP-huolloista ja mitä ne tekevät(täyshoito/kuorten vaihto jne)?
  Tämä kiinnostaisi itseäni hieman ja olen tästä(kin) asiasta jo jäänyt hieman jälkeen.
   
 7. säätäjä86 Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  6   0   0

  Liittynyt:
  29/11/05
  Viestit:
  1920
  Tykkäykset:
  6
  Salon matkapuhelinhuolto, Anglo Service ja Scf. Nuo taitavat olla ainoat huollot isolla h:lla. Eli voivat tehdä suurempiakin hommia, kuin pelkkää kuorien ja näyttöjen vaihtoa ja vastaavaa.
   
 8. kimmo Vieras

  0   0   0

  Miten minä käsitin että joku myi toimintansa jollekin ja muutti toimenkuvaansa? Itse puhuit tuosta digimanista, mikä se on ja paljonko tällaisia on maassamme?
  PS eikös kuorien tahi näyttöjen vaihtaminen ole hieman eriasteista toimintaa?
   
 9. säätäjä86 Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  6   0   0

  Liittynyt:
  29/11/05
  Viestit:
  1920
  Tykkäykset:
  6
  Sen ainakin tiedän, että powermilli teki anglo servicen kanssa jonkunlaisen kaupan ja matkapuhelinhuolto siirtyi sieltä angloon ja anglosta taas meni kamerahuolto powermilliin. Ihan firman omilta sivuilta tuo tieto löytyy.

  Ja en yhtään osaa sanoa paljonko tuommoisia digimanin kaltaisia huoltoja on. Sen ainakin tiedän, että nokian flagshipissä on jonkinlainen pikahuolto missä juuri tuommoisia pieniä huoltoja tehdään.

  Ja nuo 3 mitkä tietääkseni ovat ne huollot mitkä muutakin tekevät, kuin kuoria ja muuta pientä vaihtavat. Vaihtavat piirilevyltä komponentteja jne.. Sen tarkemmin en osaa sanoa.

  Sen kuvan olen ainakin saanut, että tuo salon huolto olisi joku pääpaikka mihin ongelmatapaukset menevät. Olisiko kenties korkein levelinen huolto?
   
 10. kimmo Vieras

  0   0   0

  Tätä juuri meinasin. Sivuilta toki saattaa löytyä ja etsimälläkin, mutta kivempi kysyä ja saada suora vastaus tietävältä. :)
  Ja mitä Digiman saa tehdä ja kenen oikeutuksella? Saako kimmo avata huoltopisteen, missä ajaa luureihin ohjelmistoja, tahi tekee "full resetin" koneeseen, kuten myös vaihtaa näyttöjä/näppäimistöjä/kuoria jne. ?
  Etteivät vaan vaihtaisi koko piirilevyn. :)
   
 11. Eebeli

  Eebeli

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/2/08
  Viestit:
  29
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  E51 & Elisa
  Salon matkapuhelinhuolto taitaa tuo "korkea-arvoisin" nokioitten huolto suomessa olla. Heillä ainakin oikeudet tehdä laitevaihtoja ja kaikkia huoltotoimenpiteitä.

  Olettaisin että Anglo-Servicellä olisi myöskin vastaavat "oikeudet" kun sillä on ainakin oikeudet esim. Elisan kytky-nokioiden laitevaihtoihin yms.

  ja SCF-huolto on tosiaan se kolmas iso huoltopulju Nokialaisille mitä suomessa on.
   
 12. *BLUESTAR*

  *BLUESTAR*

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/4/07
  Viestit:
  209
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  HTC DESIRE+SAUNALAHTI NOPSA

  No kuten sanoin"silloin harvoin kun olen huoltoliikkeen palveluja tarvinnut" en yleensä tarvitse kun huoltanu ton leluni jo vuosia ihan itse meiningillä.. mut jos kyse on jostain muistikortin suojaläpästä nii .. TERVE.. kaikki tarvikkeet on 90% tilattavissa webistä ja taatusti ton asian hoitoon ei tarvita puhelimen lähetystä yhtään mihkään.
   
 13. ben_it86

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/3/08
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Lopullinen periodi puhelimensaamiselle oli n. 60 päivää!
   
 14. kimmo Vieras

  0   0   0

  Ja nyt siis tarjoat meille sellaista, että puhelimesi kävi kolme kertaa huollossa jossa oli 60 päivää yhteensä(?), ongelmana oli muistikortin kumi/muovilärpäke ja tästä sinulta veloitettiin vielä takuuaikana 50€?
  Oma mielipiteeni nykyisistä mp-huolloista luettavissa aikaisemmista kommenteistani, mutta siltikään ihan kaikkea en jaksa uskoa.
   
 15. Qwertyi

  Qwertyi Vuoden foorumilainen 2010, VIP vuodesta 2016

  Palaute - 100%
  26   0   0

  Liittynyt:
  7/12/05
  Viestit:
  29295
  Tykkäykset:
  7542
  Puhelinmalli:
  Sony Xperia XZ1
  Syynä oli mikä? Lasku ilmeisesti johtui siitä ettei kuulunut takuun piiriin? Vähän selkeämmin jos kerrot miten asiat oikeasti ovat.
   
 16. Noma

  Noma Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  10/8/03
  Viestit:
  5502
  Tykkäykset:
  26
  Puhelinmalli:
  Nexus 5
  Tottakai saa. Kimmo saa avata ihan minkälaisen liikkeen tahansa ja tehdä asiakkaiden vapaasta tahdosta asiakkaiden laitteille mitä haluaa. Luultavasti Nokia ei kuitenkaan Kimmon liikkeelle anna takuuhuolto-oikeutta eikä lupaa käyttää mitään "Nokian valtuuttama huoltoliike" -tarroja ikkunoissa yms.
   

Jaa tämä viestiketju