Nokialaisten herätyskello

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Henzoman2, 21/2/12.

 1. Henzoman2

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/2/12
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  C7
  Moro sano poro!

  Piti oikeen rekisteröityä, että saa asian selvitettyä. Muualta internetseistä ei tietoa löytynyt niin kokeillaampa tuuria täältä.

  Elikkästen nokialaisten herätyskellosta on kyse ja sen, voisiko sanoa, ominaisuudesta soittaa herätyskelloa vain n.1min, jonka jälkeen herätyskello menee automaattisesti torkulle. No muutenhan siinä ei ongelmaa olisi, mutta kun tehdä päräytin ite oman herätyskello soittoäänen, joka kestää n. 6min, ja jossa volume nousee erittäin hitaasti tasaiseen tahtiin toivottavasti herättäen edes vähän hellävaraisemmin kuin normaali herätyskello, niin näkisin tämän ominaisuuden ongelmana. Onko tämä ominaisuus (tuttuun nokialaiseen tapaan) muuttamattomissa, vai voiko jostain (tuttuun nokialaiseen tapaan) todella epäloogisesta paikasta saada tuon pois?

  Toinen onglema on tärinähälytys samaisen herätyskellon kanssa. Eli mistä senkin saa pois, jos saa? Tärinän desibelit kun ylittää jo normaalienkin herätyskellon soittoäänien tason useimmissa tapauksissa ja heräät pelkkään tärinähälytykseen, joka mielestäni on aika tylyn kuuloinen.

  Asentelin kolmannen osapuolen herätyskellon, jolloin jälkimmäinen ominaisuus poistui, mut ekan kanssa tapeltiin vieläkin!

  Kiitosta jo takajalkaan vastauksista!
   
 2. paroni

  paroni Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/8/04
  Viestit:
  1228
  Tykkäykset:
  83
  Jees,esm. Santa Esmeralda:House of the rising sun 14.5min,jees!!!
   

Jaa tämä viestiketju