• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Nokialaisiin kuoria, E90, n73 E51, ym ym

Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
21.12.2009
Viestit
12
Reaktiopisteet
0
E90 Kuoret, näppäimet ja saranat yht 20€

Takuu: -
Kuitti: -
Sim-lukittu: -
Kunto:
Vaihto:

Eli täydellinen kuori paketti E90 puhelimelle. punaisena tai mocan värisenä. 20€ + 2€ postikuluja.

kuoret hyvä kuntoisija.

Lisäksy löytyy muihinki nokialasiin kuoria ja runkoja. Niitä voi kysellä spostilla sorsseli@wippies.fi taikka tänne viestiä.

Löytyy suurimpaan osaan nokian puhelimista kuoria halpaan hintaan


Hintapyyntö: 20
Sijainti: raahe
Toimitustavat:

Myyjän nimi:
Myyjän sähköposti: sorsseli@wippies.fi
Myyjän puhelinnumero:
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
21.12.2009
Viestit
12
Reaktiopisteet
0
Oli päässyt kirjoitus virhe sähköposti osoiteeseen. Se on sorsseli@wippies.fi

jos keresit laitaa sähköpostia, laittelehan uudestaan oikeaan osoiteeseen :D
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
21.12.2009
Viestit
12
Reaktiopisteet
0
Löytyisi lisäksi N95 ja N73 flex kaapelin, N73 ja N95 näytöt ym osaa.
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
21.12.2009
Viestit
12
Reaktiopisteet
0
-

Vielä löytyis, ja jos tarvetta yhelle kuorelle vain niin kysy tarjous.
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
10.4.2003
Viestit
755
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
N95
Löytyykö N95:seen kuoria ja millä hinnalla lähtis?
 
Top Bottom