• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myydään/Vaihdetaan Nokialaisia

HIGHEND

Puhelinparoni
Palaute - 100%
35   0   0
Liittynyt
22.12.2008
Viestit
2735
Reaktiopisteet
284
Puhelinmalli
Fold
Takuu
Ei
Kuitti
Ei
Väri
Kaikenlaisia
Tallennustila
Ei paljoa
Kunto
Ihan hyviä
Vaihto
Ei
Hintapyyntö
Ilmoituksessa
Sijainti
Hamina
Toimitustavat
Nouto, useamman voin postittaa
Myyjän nimi
Aatu
Myyjän sähköposti
apetukiainen@gmail.com
Myyjän puhelinnumero
0469489111
Nokialaisia tarjolla. Puhelimet sisältävät puhelimen ja akun. Vaihdossa kiinnostaisi N900 ja Communicatorit, N-Gage ja sen pelit.

Nokia 3510i - 15€

Nokia 3310 - 15€, uusilla valitsemillasi kuorilla jotka ei ole kiinapaskaa kuten e-villestä tilatuissa

Nokia E70 - 25€, siisti toimivalla joikkarilla

Nokia E90 Commari - 30€, etukuoren kehys ja lasi puuttuu + kuuloke rikki, uusi kuuloke 0.80 dollaria eBayssa, voin katsoa jos iteltä löytyisi sopivaa. SD-kelkan kansi puuttuu. Mikki ja muu ok, matala näppis ja siisti sisänäyttö.

Nokia E6 - 40€, siisti musta yksilö. Pari pientä halkeamaa rungossa alhaalla. Tämä siis kosketusnäytöllä sekä QWERTY-näppiksellä.

Nokia E72 - 30€, musta, kulumaa näytössä.

Kaikenlaisia löytyy, perusnokiaa laidasta laitaan. Kysy rohkeasti tekstarilla.

 
Top Bottom