Nokiakauppa, Belle-updatessa kadotetut Angry Birdsit ja korvausvelvollisuus

Keskustelu osiossa 'Ovi by Nokia', aloittaja demos, 9/4/12.

 1. demos Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/6/03
  Viestit:
  622
  Tykkäykset:
  40
  Vaimoni osti vuosi sitten, 7.1.2011, sekä Angry Birdsin (normaaliversio) että Seasonsin N8-puhelimeensa. Kaikki meni oikein hyvin Annaan puhelinta updeitatessa, mutta nyt sattui sitten kummia: Bellen ladattuamme puhelimeen, Angry Birds, Seasons sekä Tetris olivat kadonneet palautettavien ohjelmien listalta.

  Tästä sitten reklamoimme Nokialle puhelimessa olevan kauppaohjelman "anna palautetta" -vaihtoehdon kautta. Tänään vaimo sai Nokialta puhelun, joka oli aika yllättävä: kaupassa tapahtuva ostos periaatteessa antaa elinikäisen oikeuden ostettavaan tuotteeseen, mutta jos tuote (peli tms.) jostain syystä häviää esimerkiksi puhelinta päivitettäessä uuteen versioon käyttöjärjestelmästä, Nokia palauttaa ohjelman ainoastaan yhden kalenterivuoden ajan taaksepäin. Kuuleman mukaan eivät voineet tehdä asialle yhtään mitään.

  Saamamme vastaus on aika ihmeellinen. Kenelle Nokialla kirjoitan suoraan asianajajan (vaimoni) avustamana tilanteen korjaamiseksi nopeasti? Kuluttajasuoja-asiamiehen kautta tähän menee kuitenkin iäisyys.

  teemu
   
 2. eralumi Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/1/05
  Viestit:
  4956
  Tykkäykset:
  30
 3. demos Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/6/03
  Viestit:
  622
  Tykkäykset:
  40
  Muuten hyvä, mutta ohjelmat on suoraan downloadattu puhelimeen, joten asennus-fileja ei ole läppärillä - joka sekin on joka tapauksessa eri kuin yli vuosi sitten. Kokeilemme kuitenkin.

  Kiitos!
   
 4. eralumi Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/1/05
  Viestit:
  4956
  Tykkäykset:
  30
  Mullakaan ei ollut asennusfilejä läppärillä. Eikä Puhelimen Ovi-kaupan kautta saanut ladattua. Menin tietokoneella ovi-kauppaan ja lähetin sieltä latauslinkin puhelimeeni tekstiviestillä.
   

Jaa tämä viestiketju