Nokiaan (6230i) Bluetooth-kuulokkeet

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja kultapyssy, 7/7/05.

 1. kultapyssy

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/6/03
  Viestit:
  104
  Tykkäykset:
  0
  Eli löytyy 6230i ja Creativen CB2530 (tässä linkki)

  6230i:ssä on BT 1.1 ja CB2530:ssa on BT 1.2.

  Kuulokkeiden mukana tuli oma yhteyspalikka joka laitetaan normaaliin kuulokeliitäntään, toimii mainioisti. Kun kuulokkeet on yhteydessä sen omaan palikkaan, puhelin ei löydä kuulokkeita, mutta kun oma palikka otetaan pois käytöstä, puhelin löytää kuulokkeet. Kun sitten koittaa yhdistää "Etsi lisälaite, jolla ääniominaisuus"-kautta puhelin ilmoittaa "Bluetooth-yhteyttä ei saatu". Laitepariliittämisen kautta löytyy, pyytää salasanaa, pariliitos epäonnistuu.

  Teoriassa BT 1.1 pystyisi ihan hyvin siirtämään musiikkia, vaan hiukan huonommalla laadulla kuin 1.2. Käyttännössäkin tämän olen todennut, kun tietokone on yhdistetty stereoihin ja kännykästä soittaa musiikkia Bluetoothin yli koneeseen.

  Eli saattaa hyvin olla, että Creativen pojat ovat vaan päättäneet, ettei kuulokkeet yhdisty alle 1.2 standarin BT-laitteisiin tai mihinkään muuhun kuin sen omaan BT-palikkaan. Mahtaako tätä päästä millään tavalla säätämään?

  Täytyy vielä koittaa säätää noita kuulokkeita koneen kautta erillisellä BT:lla ja kohta pääsee varmaan kokeilemaan 8800:lla (BT 1.2).

  Tulossa on Nokia AD-15 äänisovitin, millä pop-port muuttuu tavalliseksi kuulokeliitännäksi ja siihen sitten viimeistään Creativen oma BT niin pitäisi päästä kuuntelemaan kunnolla musaa langattomasti. Tulee kyllä aika viidakko kun molemmissa sovittimissa on kunnon (10-15cm johto / sovitin), mutta pitäisi aina voittaa tavalliset kuulokkeet ja niiden johtosekamelskat.

  Kokemuksia vastaavista tilanteista?[/url]
   
 2. kultapyssy

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/6/03
  Viestit:
  104
  Tykkäykset:
  0
  No mä jatkan. Tietokoneen (kummallakaan) kautta Bluethootilla ei pystynyt tekemään kuulokkeille yhtikäs mitään, löysivät kylläkin.

  Nokia 8800, josta pitäisi löytyä tämä samainen BT-standardi (1.2), mikä on Creativen kuulokkeissa, niin eipäs sitten toiminut silläkään. On Creativen insinöörit aika veijareita, kun vempain taitaa huolia vaan omaa BT-palikkaa. Tai sitten Nokia...
   

Jaa tämä viestiketju