Nokia X3

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja sahkari, 8/11/09.

 1. sahkari Vieras

  0   0   0

  En nyt löytänyt aikaisempaa omaa aihetta kyseille luurille niin aloitin uuden.

  Eli tuollainen musiikkiluuri on tulossa ja itseäni kiinnostaa tuo luurissa oleva s40 6th Edition käyttis että saako tuohon ohjelmia samalla lailla kuin S60 sarjaa?

  Linkki: http://www.nokia.fi/tuotteet/kaikki-puhelimet/nokia-x3

  Live messengerin saa ilmeisesti Nokia ovesta ladattua mitä googlella löysin tietoa mutta onko se se kuukausimaksullinen versio?
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Series 40 koneissa voi ajaa ja asentaa J2ME (Java) sovelluksia, Eli natiivit Symbian S60 sovellukset eivät toimi.

  J2ME softia S60 tukee, mutta siinäkin toimii paremmin kun kykenee niitä ajamaan hyvin useita yhtöaikaa ja myös taustalla.

  Series 40 6th ed löytyy aika monesta tuoreesta luurista, kannattaa tutustua ennenkuin tekee päätöksiä.
   
 3. kebek

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/2/03
  Viestit:
  139
  Tykkäykset:
  0
  Lyhyesti omat kokemukset luurista kun vanha rupesi hajoamaan käsiin ja sain tämän ilmaiseksi tilalle. Musiikkipuhelinhan tuo selkeästi on, joten kamera on kehno. Jopa huomattavasti huonompi mitä 4 vuotta vanhassa SE:n k750i luurissa. Musiikkipuhelimet vain ovat aika menneen talven lumia, joten en oikein ymmärrä kelle tätä markkinoidaan kun muita toimintoja ei ole? Liukunäppäimistöä ei myöskään saa kätevästi auki painamatta vahingossa jotain etupaneelin napeista. Täten myöskään puheluun vastaaminen ei tällä tyylillä onnistu sujuvasti. Käyttöliittymä on siedettävä, mutta ei kovin hyvin toteutettu.Takakuori on myös todella liukaspintainen eikä liukukannen vuoksi puhelimessa voi käyttää mitään suojakuoria. Kokonaisuutena erittäin epäonnistunut tuote ja itse suosittelen välttämään tätä puhelinta kuin ruttoa.
   
 4. mikkos Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/12/04
  Viestit:
  1319
  Tykkäykset:
  8
  On kyllä aika huono puhelin. Laatu on huonoa, näyttö on erittäin huono. Lahjaks ku tän ostin ni oli jo paketissa valmiiks rikki, yks päänäppäin oli jumissa. Näyttö on todella surkea ja siinä on onnettomat katselukulmat. Plussana johdoton radio ja musiikkiominaisuudet. Tosin musiikkinapit kyljessä on todella tunnottomat ja vaikea käyttää sokkona. Ja päänäytln näppäimet kanssa todella surkeat. Ja USB siirto on tooooodella hidas. Yhden levyn siirtämiseen menee monta minuttia. 8gb kortin täyttö oli aika tuskaa kunnes vaihettiin kortti mun 5800 ni usb toimii todella liukkaasti. Ei olis tainnu muuten edes koko yö riittää täyttämään koko 8gbtä.

  Välttäkää tätä puhelinta.
   
 5. kebek

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/2/03
  Viestit:
  139
  Tykkäykset:
  0
  No niin, nyt sitten tuo "navinäppäin" halkesi vasemmasta reunastaan. Ihmettelin, että mikä roska siihen oikein jämähti, mutta katkihan se on. Uskomatonta suunnittelua kyllä tuokin. Nappia on pakko painaa sormen/kynnenkärjellä koska se on niin kapea ettei reagoi kunnolla normaalisti painettaessa. Ilmeisesti ei sitten kestä tätä painamista kun tuntu tässäkin jumittavan tuo nappi. Ensimmäinen kännykkä 14 vuoden aikana joka hajoaa parissa viikossa, hyvä Noksu!
   
 6. Herhi

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/6/10
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Ite hommasin saman möhkäleen ja vaikuttaa ihan mukavalta tuotteelta.. Mutta! Vaikka kuinka kehutaan näitä musiikkiominaisuuksia niin en saa millään tähän pökäleeseen omia musiikkeja koneelta (kyllä, ihan laillisia) ollenkaan??
  Palautan saman tien jos ainoo keino saaha musiikkia tähän vehkeeseen on ostaa sitä Nokialta..
   
 7. pezku^

  pezku^

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/12/07
  Viestit:
  107
  Tykkäykset:
  1
  Mitä keinoja olet kokeillut? Kyllä ne sinne pitäisi mennä esim. valitsemalla puhelin massamuistiksi ja ihan normaalisti kopioi ja liitä -metodilla siirrät ne sinne muistikortin music-kansioon.

  PC-suite on hyvä olla asennettuna. Voihan toki pelkkää muistikorttiakin tökkiä kortinlukijaan, jos jaksaa irrotella.
   
 8. ruskeatsilmat

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/11/10
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Kokemuksia X3-02 nokian puhelimesta?
  Mielenkiintoinen ja vaikuttaisi hina-laatusuhteiltaa hyvältä, muttapa miten toimii arkikäytössä yms.
   
 9. MGM

  MGM dıʌ

  Palaute - 100%
  10   0   0

  Liittynyt:
  17/11/08
  Viestit:
  16223
  Tykkäykset:
  5164
  Puhelinmalli:
  OnePlus 5 Black
  Vähän väärä ketju kyseiseen puhelimeen liittyen. Oikea ketju olisi tässä: http://www.matkapuhelininfo.com/f18/nokia-x3-02-touch-type-59734/
   
 10. MobileMe

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/11/10
  Viestit:
  43
  Tykkäykset:
  0
  Itse tykkäsin X3-00:sta oikein kovasti. Hidashan se on, mutta erittäin näppärä peruspuhelin jos kuuntelee musiikkia paljon. Näppis on huono, tulee erittäin helposti painettua montaa näppäintä yhtaikaa.

  Jostakin syystä päätti jossain vaiheessa lopettaa kuvien lähettämisen ovi shareen - ohjelma kaatui aina yrittäessä. Ehkä firmwaren uudelleenasennus olisi auttanut.
   
 11. Katti

  Katti Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/6/02
  Viestit:
  1523
  Tykkäykset:
  53
  Puhelinmalli:
  HuaweiP8 Lite, P9 Lite M, Honor8 Lite
  Aika vähälle huomiolle tämä puhelin jäi. Nyt, kun sen saa Gigasta alle satasella, niin saattaa aiheuttaa varastossa liikehdintää. Muovinen möhkälehan tämä on ja väkisinkin tulee verratuksi X3-02 -malliin. Pakko sanoa, että ovat kuin eri maailmasta. Tuotekehitys on ollut nopeaa, mutta en nyt tätäkään menisi lyttäämään.
  Kyllä tässä luurissa kaikki perustoiminnat on ja periaatteessa pärjää sillä kuin millä tahansa. Valikot ovat vain hiukan hankalammin löydettävissä kuin tuoreimmissa. Mielestäni jollekin koululaiselle ihan hyvä valinta, kun väreinäkin on sininen ja punainen ;)
   
 12. Katti

  Katti Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/6/02
  Viestit:
  1523
  Tykkäykset:
  53
  Puhelinmalli:
  HuaweiP8 Lite, P9 Lite M, Honor8 Lite
  Ei tämä nyt oikein tähän paikkaan kuulu, mutta kun ei parempaakaan löydy.

  X3:n teemat on nyt vähän mitä on. Haluttaisi saada se Nokian nykyinen perusteema tähän (se missä näkyy niitä ruohonkorsia sinisellä pohjalla), mutta sitä ei tunnu mistään saavan, ei edes rahaa vastaan. Nokian Ovissa sitä ei ole. Onko foorumilaisilla tietoa mistä tämän voisi löytää?
   
 13. Katti

  Katti Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/6/02
  Viestit:
  1523
  Tykkäykset:
  53
  Puhelinmalli:
  HuaweiP8 Lite, P9 Lite M, Honor8 Lite
  Löysin haluamani lopultakin mobile9 -sivuilta, jos jotakuta sattuisi kiinnostamaan.
   

Jaa tämä viestiketju