Nokia WING kytkee laitteet internetiin kaikkialla

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
10476
Reaktiopisteet
37
Nokia on julkistanut WINGin, joka yhdistää laitteet internetiin kaikkialla maailmassa yhdellä palvelulla yli rajojen ja eri teknologioiden. Käytännössä Nokia on koonnut palvelupaketin, jota se tarjoaa operaattoreiden kautta sekä itse suurimmille yrityksille maailmanlaajuiseen esineiden verkottamiseen.

Nokia WINGin kautta yhteydet sujuvat kulloinkin toimivinta ja sopivinta reittiä pitkin. Nokia itse antaa esimerkiksi kuljetuskontin, joka merillä ollessaan voi pitää yhteyttä verkkoon satelliittiyhteydellä, mutta vaihtaa lähellä satamaa automaattisesti verkon tullessa saataville tavalliseen, myös puhelinten käyttämään mobiiliverkkoyhteyteen. WING on lyhenne sanoista worldwide IoT network grid eli kansainvälinen esineiden internetin verkkojen verkosto.

Ilman Nokia WINGin kaltaista palvelua maailmanlaajuisten verkkoyhteyksien toteuttaminen verkkoon kytkettäville laitteille voi vaatia suurta joukkoa eri sopimuksia ja ylimääräistä hallintaa. Nokian ratkaisu säästää näin todennäköisesti niin resursseja, aikaa kuin rahaakin. Operaattoreille se tarjoaa valmiin kokonaisuuden maailmanlaajuisten IoT-palveluiden tarjoamiseen omille

Konttien lisäksi toisena esimerkkinä WINGin alle sopivista laitteista Nokia mainitsee verkkoon kytkettävät autot.


Nokia WING vie laitteet verkkoon kaikkialla ja yhdistyy myös Nokian muihin palveluihin, kuten IMPACT-alustaan.


Nokia WING yhdistyy myös Nokian toiseen tuotteeseen, Nokia IMPACTiin, joka on puolestaan alusta verkkoon kytkettyjen laitteiden toiminnalle ja hallinnalle. Nokia IMPACTin kautta onnistuu laitehallinta, tilausten hallinta, turvallisuudesta huolehtiminen sekä kerättyjen tietojen analytiikka.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom