Nokia Video Gateway tai vastaavaa?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja halla, 17/5/09.

 1. halla

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/5/09
  Viestit:
  119
  Tykkäykset:
  3
  Terve,

  Olisi tarve siirtä BT:llä ääntä ja videokuvaa kännykästä kotiteatteriin ja autoon.

  Piuharatkaisu (AV-out) löytyy jo luonnollisesti, mutta haluaisin tuon langattomaksi. Olisi leffat ja muu media kännyssä ja samaa tavaraa voisi katsoa autossa ja kotona. Varsinkin kun N97 tallennustila on jo kohtuulinen.

  Kotona mediat on toki jo Media-PC:llä, joten tämä ei ole se suurempi juttu. Vaan autossa kun katselee kännykällä leffoja auton näytöstä / stereoista, niin ei tarttisi nykyistä piuharatkaisua vaan BT hoitaisi homman. Tarve olisi siis vastaanottajalle (lataus takakontin tupakan sytyttimestä) joka osaisi muuttaa BT:n kautta tulevan AV signaalin normaalin RCA piuhaan.

  Koitin googlailla, mutta en löytänyt. Toki BT Audio gatewaytä löytyy vaikka mitä, mutta kun pitäisi saada kuva siirtymään kanssa. Jotain huhua löysin RIM:n mahdollisesta päivitetystä Music gatewaystä, joka ehkä osaisi myös videon siirron.

  Kenelläkään siis tietoa video-signaalin siirtämisestä BT:llä?

  - Halla
   
 2. Noma

  Noma Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  10/8/03
  Viestit:
  5502
  Tykkäykset:
  26
  Puhelinmalli:
  Nexus 5
  Bluetooth 2.0:n teoreettinen maksiminopeus on 3Mbps, josta käytännössä tuntuu käyttöön irtoavan vain noin mega, joten aika tiukoille menee, jos haluaa kunnon laadulla videota siirtää. Näitä audiosiirtäjiähän on ihan erillisinä laitteina kyllä markkinoilla, eli sellaista vain puhelimen perään sitten. Suoraan puhelimeenasennettuna taitaa laatu jäädä aika heikoksi.
   

Jaa tämä viestiketju