Nokia suite - toimimattomuutta isossa paketissa

Keskustelu osiossa 'Ovi by Nokia', aloittaja jussi_j, 4/11/11.

 1. jussi_j Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/1/07
  Viestit:
  101
  Tykkäykset:
  7
  Päivitin tietokoneeseeni Nokia Suiten, saman virheen? varmaan on tehnyt moni muukin.

  Alku näytti lupaavalta, koko asennus läpi mukisematta ja huomasin, että nykyää tuo osaa kysyä, että löytyykö asentajalta toista tunnusta, jolla olisi local admin oikeudet.

  Puhelinkin kytkeytyi ihan hyvin ja näytti asentavan USB:ta varten uudet ajurit.

  Mutta karttapäivitykset ne vasta olivatkin hauskoja. Ensin ohjelma ilmoittaa, että päivitettyjä karttoja saatavana. Sen jälkeen 5 minuuttia asennusta ja virheilmoitus "laitteessa on massamuisti täynnä. Ohjelma tarvitsee 550Mt tilaa ja laitteessasi on vapaana 14,4Gt. Tiedosto Andorra ei ehkä toimi oikein". Niin, hieman hämmentävä ilmoitus, 14 Gigaa luulisi riittävän, eikä minulla toisaalta ole Andorran karttoja asennettuna.

  Seuraavaksi katsomaan tarjoaako ohjelma päivityksiä puhelimen softaan. Ei tarjoa, sillä "yhteyttä päivtyspalvelimeen ei saada". Toisaalta, kun tuon popupin sulkee, näyttää ohjelma kuitenkin tarkastavan päivityksiä ja sanoo hetken kuluttua, että ei niitä ole.

  Entä sitten valokuvat, viestit yms. mitä minulla oli koneessa edellisen Ovi suiten jäljiltä, niitä ei Nokia Suite enää tunne omakseen ja käskee synkronoimaan kaiken uudelleen. Enpä taida jaksaa. Tosin positiivista on se, että muistia se ei enää näytä vievän kuin 24 megaa entisen sadan sijaan.

  Se vielä yllättää, että kun menin takaisin karttasovellukseen, näkyy keskellä näyttöä "muistikortti täynnä". Melko jännää tämäkin, ottaen huomioon, että E7 puhelimessani ei tietääkseni ole muistikorttia.
   
 2. Eehoo

  Eehoo Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  68   0   0

  Liittynyt:
  1/1/03
  Viestit:
  6893
  Tykkäykset:
  378
  Puhelinmalli:
  Lumia , Elisa , Helsinki
  Juu 3:een koneeseen olen laittanut ja ainoa vika on etten ole aiemmin laittanut. En ainakaan vielä ole mitään ongelmaa löytänyt.
  1 Win7pro
  1win7Starter
  1WinXP
  kaikissa toimii hyvin, sorry
   
 3. loonu4

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/11/11
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  n900
  N900 lähti huoltoon, koska tuossa puhelimen muistista ei voinut kopioida yhteystietoja suoraan sim-kortille, laitoin ne suiten kautta koneelle. Nyt nuo yhteystiedot pitäisi saada vanhaan nokia 3120 classiciin joka toimii varapuhelimena. Itse en nyt tässä ole suiten kautta onnistunut, voisiko joku neuvoa miten tuo tehdään, tai onnistuuko ollenkaan. Nytkun ei ole puhelimessa yhdenkään kaverin numeroa.
   
 4. member Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/6/05
  Viestit:
  573
  Tykkäykset:
  9
  Otsikkoon vastaten, todellakin. Vaatii aktiivisen nettiyhteyden toimiakseen 3x!
   
 5. Olta

  Olta Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/12/06
  Viestit:
  50
  Tykkäykset:
  2
  Puhelinmalli:
  ipone7
  Minkäs takia google yhteystiedot ku tallentaa .vcf tiedostoks, ja koittaa ne tuoda tonne ovi palveluun yhteystietoihi, ni se tuo vaa sen ensimmäisen yhteystiedon, ja jättää ne loput tuomatta? Vaik ne on siinä tiedostossa.

  e: en tiiä onko oikee alue, mut koitetaas kuiteki jos tulis vastausta..
   

Jaa tämä viestiketju