Mobiili.fi Nokia solmi sopimuksen Disneyn kanssa – superkamera täydentämään elokuvakokemuksia

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 25/4/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2173
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Nokia OZO.


  Nokia on ilmoittanut tehneensä sopimuksen Walt Disney Studiosin kanssa. Tarkoituksena on käyttää Nokian hurjaa 55 000 euron hintaista superkameraa tuomaan virtuaalitodellisuuskokemuksia Disneyn elokuvajulkaisuihin.

  Nokian OZO:ssa on yhteensä kahdeksan kameraa ja kahdeksan mikrofonia, ja se tallentaa sekä äänen että kuvan 360-asteisena. Kuten hinnasta voi päätellä, se on suunnattu ammattilaiskäyttöön, kuten juuri Disneylle.

  Tarkoitus on tuoda ”VR-kokemuksia” Disneyn elokuvien ystäville, eli ainakaan ihan vielä ei kannata odottaa kokonaan 360 asteen näkymällä kuvattuja koko illan elokuvia, vaan enemmänkin lisä- ja oheismateriaalia Disneyn tuleville elokuville.

  Nokian ja Disneyn yhteistyön tuloksena on jo julkaistu kaksi 360 asteen videota, joissa esiintyy tässä kuussa ensi-iltansa saaneen Viidakkokirja-elokuvan tähtiä. Videot ovat katsottavissa Facebookissa täällä ja täällä. 360 asteen videoiden katselu Facebookissa onnistuu Facebookin Android- tai iOS-sovelluksella tai tietokoneella katsellessa ainakin Chrome- ja Firefox-selaimilla.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju