1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Mobiili.fi Nokia pudotti superkameransa hintaa 15 000 eurolla ja suuntaa uusille markkinoille

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 18/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  559
  Tykkäykset:
  0
  [​IMG]
  Nokian OZO-virtuaalitodellisuuskamera.


  Nokian OZO-virtuaalitodellisuuskamera suuntaa uusille markkinoille Aasiaan, ja samalla Nokia kertoo pudottavansa tämän superkameran hintaa.

  Yhteensä kahdeksasta kamerasta ja kahdeksasta mikrofonista koostuva OZO-kokonaisuus on ammattikäyttöön tarkoitettu, erittäin edistyksellinen paketti, jolla voidaan kuvata 360 asteen VR-sisältöä. Kameran uusi hinta 40 000 euroa, eli 15 000 euroa aiempaa vähemmän. Nokia kertoo agressiivisen hinnanalennuksen syyksi halun edistää VR-bisnestä ja saada useampia ammattilaisia tekemään virtuaalitodellisuussisältöä.

  Jo aiemmin Yhdysvalloissa ja keväällä myös Euroopassa julkaistu OZO lähtee seuraavaksi valloittamaan Aasiaa, kun sen myynti aloitetaan syksyllä Kiinassa. Nokian jälleenmyyjät Kiinassa alkavat ottaa tilauksia vastaan syyskuussa, ja laitteiden toimitukset aloitetaan lokakuussa.

  Nokia suuntaa Kiinan markkinoille yhteistyössä LeVR:n kanssa. LeVR on LeEcon VR-osio ja LeEco puolestaan yksi Kiinan suurimmista verkkovideoyhtiöistä. Nokian ja LeVR:n yhteistyön tarkoituksena on jakaa OZOlla kuvattua VR-materiaalia.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju