Mobiili.fi Nokia OZO lanseerataan marraskuun lopulla – 360-kamera valmistetaan Suomessa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 27/10/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Nokia OZO


  Nokia antoi maailmalle ensimmäiset maistiaiset OZO -kamerastaan jo aikoja sitten, mutta nyt uusimmalla videolla yhtiö kertoo tarkemmin, mistä on oikein kyse ja miksi kyseinen kamera on tehty. Nokia OZO on siis 360-kamera, jolla voi kuvata materiaalia VR-laseille. Kameran ja VR-lasien avulla ihminen voi kokea videokuvan uudella tavalla.

  Yhtiön julkaisemalla videolla puhuvat monet OZO -kameran kanssa työskennelleet henkilöt. OZOssa on kahdeksan kameraa, jotka kuvaavat parhaimmillaan 2K-tarkkuudella. Kameroiden lisäksi laitteessa on kahdeksan kameraa. Kooltaan Nokia OZO on suhteellisen kompakti, mikä varmasti on positiivinen asia ammattikuvaajan näkökulmasta.

  [​IMG]

  ”Halusimme tehdä kaikista parhaimman kameran virtuaalitodellisuuden tuottamista varten”, kertoo Nokia Technologiesin designjohtaja Axel Meyer, joka oli suunnittelemassa Nokian N-sarjaa. Hän kertoo myös, että tällä tavalla ihmiset tulevat tulevaisuudessa kokemaan asioita.

  Nokia OZOa voitaisiin käyttää esimerkiksi urheilu- tai musiikkitapahtumissa. Yhden kameran avulla voitaisiin tuottaa monille ihmisille aidompi urheilu- tai keikkakokemus kuin televisioruudun kautta.


  Designing #OZO was no small feat. Prepare to experience the difference on November 30 when #OZO launches. https://t.co/nCnAnCnREa

  — Nokia (@nokia) October 27, 2015


  Yhtiö kertoi niin YouTubessa kuin Twitterissäkin, että Nokia OZO lanseerataan 30. päivä marraskuuta. Hintaa Nokia ei ole julkisesti julkaissut, mutta joidenkin tietojen mukaan hinta on viisinumeroinen. Nokia tulee valmistamaan OZO -kamerat Suomessa.

  Alta voit katsoa Nokian julkaiseman videon, jossa eri henkilöt kertovat Nokia OZO -kamerasta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju