Nokia N96, HTC Touch Diamond vai HTC Touch Pro?

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja Terba, 11/10/08.

 1. Terba

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/10/08
  Viestit:
  22
  Tykkäykset:
  0
  Ensimmäistä kertaa nyt kirjoittelen tänne foorumille. Vaikuttaa olevan melko asiantuntijaporukkaa keskimäärin joten toivottavasti apua löytyy.

  Elikkäs, olisi uuden puhelimen hankinta edessä, edellinen on Nokia E65, sitä ennen on ollut kaikenlaisia luureja Nokialta, Motorolalta ja SonyEricsonilta. Olen tässä kuukauden verran pähkäillyt Saunalahden puhelinvalikoiman eri mallien välillä (ei ole varaa/halua hankkia kallista puhelinta kerralla) ja nyt loppusuoralle on päässeet Nokian N96 ja HTC:n Touch Pro ja Diamond. Kysymys kuuluukin, mikä noista kannattaisi hankkia?

  Luuri oli tarkoitus hommata ns. jokapaikan yleiskoneeksi, eli mediakäyttöön, navigaattoriksi, mukana kulkevaksi netti/sähköpostilaitteeksi, paperikalenterin korvaajaksi ja taskukameraksi ja vieläpä ihan puhelimeksi. Kamerapuoli ei ole niin tärkeä, kotona on oikea digijärkkäri sitä varten, mutta muut ominaisuudet ovat kaikki tärkeitä, ja siksi nyt noiden mallien välillä.

  N96 kiinnostaisi ison muistin ja hyvien mediaominaisuuksien vuoksi, eikä digi-tv-mahdollisuuskaan ole pahitteeksi. Näppäimistö vaan vaikuttaa melko onnettomalta, varsinkin verrattuna Touch Prohon. HTC:n molemmat mallit kiinnostavat kosketusnäytön ja Windows Mobilen vuoksi, mutta akkukesto huolettaa, erityisesti Diamondissa. Mutta onko Touch Pro melkoisen lisähintansa arvoinen verrattuna timanttiin?

  Mitäs foorumin väki suosittelisi noista malleista? Vai onko jotain muita malleja Saunikselta mielessä jota suositella?
   
 2. Mr.Tyson Vieras

  0   0   0

  Itellä on N96 ja Diamond. Jos haluat suomenkielisen luurin joka on myös itse puhelimena helpompi käyttää niin ei varmaankaan jätä juuri pohdittavaa, eli nokia. Jos taas olet haasteita vailla niin HTC..
   
 3. Hartsa

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/7/04
  Viestit:
  530
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Elisa
  Samaa mieltä
  - jos haluat puhelimen, johon saa sen, mitä S60-puhelimiin nyt saa ja haluat laitteen toimivan heti, niin Nokia on hyvä vaihtoehto. Jos haluat HTC Touch Pro/Sony Ericsson Xperia X1-mallisen nokialaisen, niin odota mallia E75 (jos se siis edes on tulossa).
  - jos haluat puhelimen, johon periaatteessa saa yli 20000 erilaista enemmän tai vähemmän tarpeelllista ohjelmistoa ja jota voit viritellä/joudut virittelemään samaan tapaan kuin muitakin Windows-laitteita, niin HTC Touch Diamond/Samsung Omnia tai HTC Touch Pro/Sony Ericsson Xperia X1 on silloin valinta.
   

Jaa tämä viestiketju