• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Nokia N96 16gb Transformers MYYTY !

ham

Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
8.1.2005
Viestit
229
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
Samsung Galaxy s2 + n97 + n73 + 6670 + 6630
Nokia N96 16gb Transformers

Takuu: 11.2010
Kuitti: On
Sim-lukittu: Ei
Kunto: Hyvä normaalia käytön jälkeä
Vaihto: ei


Mukaan alkup Transformers edition myyntip puhelimessa pientä normaalia käytön jälkeä mikä on tullut taskussa puhelimessa teksteillä oleva transformers elokuva puhelin juuri tullut takuuhuolosta ja nyt on uusin päivitys

Hintapyyntö: 240?? (EI APTEEKIN HINTA)
Sijainti: Kangasala
Toimitustavat: Nouto tai rahat tilille periaate

Kuvat puhelimesta


http://www.nettimarkkina.com/nokia-n96-16gb-transformers-edition/696966
 

ham

Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
8.1.2005
Viestit
229
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
Samsung Galaxy s2 + n97 + n73 + 6670 + 6630
Vieläkin n96 löytyy tarjouksia
 

ham

Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
8.1.2005
Viestit
229
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
Samsung Galaxy s2 + n97 + n73 + 6670 + 6630
Hintaa laskettu ja kuvat lisätty sori jos ei ole 1vk mennyt edellisestä nostosta?
 
Top Bottom