Nokia n95 -> Htc Hero nimien siirto?

Keskustelu osiossa 'HTC', aloittaja Jarpa, 3/1/10.

 1. Jarpa

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/1/04
  Viestit:
  38
  Tykkäykset:
  0
  Ostin kyseisen htc heron vihdoinkin ja ajattelin että miten puhelintietojen näppärämmin menisi? siirsin kaikki numerot simmille mutta htc näyttää kolmena kaikki nimet? onko tiedossa siis jotain näppärää keinoa vai onko ainoa vaihtoehto kirjoitella kaikki nimet uusiksi uuteen puhelimeen?
   
 2. Ezzy

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/11/09
  Viestit:
  133
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Google Nexus One+Spedera
  Kätevintä lienee suorittaa aika perinpohjainen homma eli synkkaat ne google contactsiin (nokian contacts-ohjelmasta löytynee sync-valinta ja laitat vaan tunnarit sisään) ja sen jälkeen exporttaat ne CSV-tiedostoksi, jota editoit (poistat tuplat jne) vaikka Killink CSV-editorilla ja importtaat takas gcontactsiin ja sieltä synkkaat heroon normaalisti. Tämän jälkeen ei tarvi enää toistamiseen säätää kontakteja kuntoon ja hero synkkaa tulevaisuudessa lisäämäsi kontaktit suoraan gcontactsiin talteen.

  Se CSV-editori http://bestshareware.net/download/killink-csv-spreadsheet-editor.htm

  Itse tein ton urakan koska osa vanhassa luurissa olleista nimistä oli luokkaa 10v+ vanhoja ja ei ihan sukunimi etunimi muodossa, vaan joukossa oli pelkkiä nicknameja ja numerotkin oli ties mitä muotoa ja vaikka missä kentissä. Nyt ne on mobile-kentässä, jos kyseessä on mobiilinro ja herosta voi lähettää suoraan tekstareita vaan klikkaamalla mobiilinroa.
  Kertaalleen tein isomman urakan, niin ei tarvi enää säätää uusiks.
   
 3. Kauppp

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/11/09
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
 4. Ezzy

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/11/09
  Viestit:
  133
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Google Nexus One+Spedera
  G contactsissa editoiminen on kyllä ihan hirveetä tuskaa, ku se on niin surkeesti duunattu. Mielummin vetäsee tolla CSV-editorilla.
   

Jaa tämä viestiketju