1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Nokia N9300 - Pointsec ongelmia

Keskustelu osiossa 'Microsoft ja Nokia', aloittaja burneddi, 5/1/09.

 1. burneddi

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/1/09
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Moi!

  Äiteen puhelimessa (N9300, se vanha kommari), on joku Pointsec "tietoturva" systeemi, joka vaatii PIN-koodia aina kun läppä avataan. Koska puhelin on yksityiskäytössä, ei tästä ole yhtään mitään hyötyä, päinvastoin.

  Softa tekee luurista käsittämättömän hitaan, ja on muutenkin varsin rasittava, kun kokoajan vaatii tunnistautumista, eikä edes herätyskello toimi, kun Pointsec ei anna sen soida, ellei varta vasten herää tunnistautumaan.

  Puhelin on saatu eräältä perhetuttavalta, joka taasen oli saanut sen entiseltä työpaikaltaan, kun siellä tehtiin "työkalupäivitys", elikkä kaikki vanha kama vaihdettiin uuteen ja vanhat olis muuten mennyt ongelmajätelaitokselle. Tai jotain tänsuuntasta kuitenkin.

  Jotenka voisko tuota mitenkkään saada poistettua puhelimesta? Kun sieltä Pointsecin valikoista yrittää poistaa, se vaatii jotain koodia. Ongelma vaan että koodia ei enää mistään voi saada. Auttaisko puhelimen formatointi tms? Vaikka "Hard reset" tai mitä näitä nyt on.

  E: Jos joku siis vois heittää mua noilla resettikoodeilla tohon malliin niin nähtäis toimisko. Googletuksella en löytänyt juuri mitään hyödyllistä.
   
 2. jonnem

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/11/08
  Viestit:
  92
  Tykkäykset:
  0
  Kokeilitko *#7370# ?
   
 3. Qwertyi

  Qwertyi Vuoden foorumilainen 2010, VIP vuodesta 2016

  Palaute - 100%
  25   0   0

  Liittynyt:
  7/12/05
  Viestit:
  27680
  Tykkäykset:
  6293
  Puhelinmalli:
  Sony Xperia Z5
  Ei taida tässä kohtaa toimia.

  Akku irti, näppäimet shift, alt ja f pohjaan, akku paikoilleen ja laite kysyy alustetaanko. Kaikki poistuu koneesta ja kone palaa niinsanottuun tehtaalta lähti muotoon. Eli kaikki kalenterimerkinnät, yhteystiedot, asennetut softa jne. poistuu koneelta.
   

Jaa tämä viestiketju