Nokia n93 ääniongelma

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja blooth, 13/2/08.

 1. blooth Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/2/08
  Viestit:
  69
  Tykkäykset:
  2
  Puhelinmalli:
  Huawei Nexus 6P
  Saisin puolitutulta ostettua halvalla "pikkuvikaisen" n93:n eli se muuten toimii ihan paitsi kun soittaa niin vastaanottaja ei kuule soittajan ääntä, soittaja kyllä kuulee ja lisäksi kuuluu "huminaa" niinkuin kaiuttimessa olisi vikaa, myyjän mukaan puhelin oli jäänyt yöksi tihkusateeseen pihalle, kuitenkin outoa jos muuten sitten puhelin toimii ok. Tietääkö kukaan huoltohintoja tuommoiselle vialle? Entä jos puhelin on varastettu niin toimiiko se koodilukko (mikä annetaan operaattorille) tuolla tavalla?
   
 2. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Kannataa avata ja tarkistaa ettei sielä ole kosteusvikoja, jotka voi sitten laajentuakin. Olisi myös syytä putsata. Tollasia kuulokeosia on varaosana liikkeellä jonkuverran. Jonkun kympin se tulee huoltoliikkeessä kustantamaan vain pelkkä kuuloke asennuksineen.

  Operaattorilukko on operaattorikohtainen ja on eri asia kuin muut lukot joilla esim. lukitaan puhelin verkosta yleiseltä käytöltä. Sitä kutsutaan varastamisen yhteydessä imei lukituksi ja menee poliisiviranomaisen kautta, siten, että omistaja ilmottaa varastetuksi. Jonkun verran on puhelimia ja se riippuu poliisien ja operaattorien aktiivisuudesta miten lukitsevat puhelimia. Isoissa jutuissa puhelimet jätetään jäljityksen ja kuuntelun vuoksi päälle.
   

Jaa tämä viestiketju