Nokia N76 ongelmat

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja Lapin Susi, 15/1/08.

 1. Lapin Susi

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/1/08
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Olisi pieni ongelma. Ostin N 76 puhelimen ja on muuten erittäin monipuolinen, mutta en saa tietokoneesta siirettyä valokuvia, joita olen muilla "Nokialaisilla" ottanut. Suite - ohjelmisto ei suostu myösköön siirtämään aiempia textareita, eikä niitä näe, kun ne on laitettu vanhemmalla nokialaisella.
  Osaisiko joku ystävällisesti auttaa minua? Kiitos jo etukäteen.
   
 2. Lapin Susi

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/1/08
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  N 76 ongelmat.

  No terve. Mulla on samanlaisia ongelmia, kuin sinulla ja menen tänään liikkeeseen, josta ostin sen ja jos eivät saa kuntoon, ehkä puran kaupan, sillä otin sen 2 päivää sitten.
  Nokian Suite ei todellakaan ota kuvia, jotka on laitettu toisella nokialaisella, nettiin, eikä ota netin mistään tiedostoista, kuin puhelin-numerot ja niitäkään ei kaikkia.
  Mutta on tässä hyvääkin! Levyjä voi ladata satoja, tai tuhansia, jos on 2 GB: n kortti. Nytkin soi rokki ja hyvin tulee.
  Radiota en ole vielä saanut toimimaan, mutta ehkä joskus.
  Tuli mieleen, että kun tämä on ns.UMTS - niin pitääköhän tähän laittaa joku toinen puhelinkortti. Mullakin on nyt 3,5V kortti, vaikka nämä nyky puhelimet on 7 V. Ja sitten näissä N 76, on edistyksellinen tekniikka, ja ehkä " nokian viisailta ", on jäänyt päivittämättä SUITE. Tiedä häntä, mutta puhelin on muuten hyvä. Ilmoittaa ääneenkin, kuka soittaa, jos olet samaan aikaan, jossakin muualla ohjelman kimpussa. Ei ole aiemmin ollut vastaavaa. On lisäksi nätti ja pieni puhelin ja päänäytössä on yli miljoona " näköpistettä". Ei ole joka jätkällä ja korva napit ovat kevyet ja hyvät. Huippupuhelin, kunhan saa Suiten vielä toimimaan ja edellisen puhelimen textarit + muut viestit esiin.
  Terveisiä ja voimia Sinulle puhelimen kanssa. Tv. Lapin Susi
   
 3. Lapin Susi

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/1/08
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  N 76

  Hupsista. Tuli vastattua omaan viestiin, kun muut ei näytä vastaavan ongelmaani, mutta ei se mitään, voin kyllä kirjoitella itsenikin kanssa, kun tuntuu, että kukaan muu ei kirjoita. Näkymisiin. LS.
   

Jaa tämä viestiketju