Nokia N73 ja MyWay Navigator ongelmia

Keskustelu osiossa 'GPS-paikannus', aloittaja Tessanen, 22/10/07.

 1. Tessanen

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/10/07
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Nokia N73 -puhelimessa on MyWay Navigator -sovellus asennettuna, mutta se ei suostu avautumaan. Miksiköhän näin ja mitä sille voisi tehdä? Trackerin sivuillahan lukee että: "Joillakin puhelimilla MyWay Navigator -ohjelma ei käynnisty uudelleen puhelimen sammutuksen jälkeen. Tämä esiintyy vain Nokia S60 3rd, Feature Pack 1 -puhelimissa". Mutta Nokia N73 on S60 3rd, mutta ei Feature Pack 1 -puhelin.
  MyWay Navigator -ohjelma toimi aluksi, mutta viikko sitten lakkasi ensimmäisen kerran toimimasta. Silloin sain sen asennettua uudelleen ja se auttoi. Nyt kun yritin asentaa uudelleen, tulee ensin ilmoitus "tarkistetaan varmenteen kelpoisuutta" ja sen jälkeen "varmennetta ei voida online-tarkistaa. Tarkista asetukset". En tiedä, että onko jotain asetuksia sitten muutettu tai miksi näin tapahtuu. Mistä asetuksista voisi olla kyse ja miten niiden pitäisi olla?
  Olen yrittänyt etsiä näihin vastauksia käyttöohjeista ja netistä, mutta en ole löytänyt. Tosin ainoastaan suomenkielisiltä sivuilta, sillä muut kielet ei oikein onnistu...
   
 2. tmm2k

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  20/6/07
  Viestit:
  107
  Tykkäykset:
  0
  Päivitä puhelimesi softa uusimpaan ja sen jälkeen kokeile asentaa uusiksi. Jos ei onnistu, lataa nuo tarvittavat asennustiedostot ( jar ja jad ) service tracker sivuilta vaikka koneellesi ja siirrä muistikortille. Senjälkeen käynnistä asennus muistikortilta valitsemalla .jad tiedosto. Olethan ennen uudelleenasennusta poistanut vanhan asennuksen?
   
 3. hlohi

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/6/06
  Viestit:
  70
  Tykkäykset:
  0
  Edellinen vinkki oli hyvä, lisäksi ota puhelimen asetuksista Online tarkistus pois päältä. Minulla ei ole tässä käsillä n73:sta joten tarkka paikka mistä sen voi ottaa pois jää siksi sanomatta.
   
 4. Tosikko Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/8/05
  Viestit:
  389
  Tykkäykset:
  4
  Työkalut -> Sovell. hall. -> Valinnat -> Asetukset
   
 5. Tessanen

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/10/07
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Kiitos paljon avusta, nyt tuntuis taas toimivan kun päivitin puhelimen softan uusimpaan ja asensin MyWayn uudelleen. Nyt siinä asennusvaiheessakaan ei tullut mitään ongelmia.
   

Jaa tämä viestiketju