Nokia N73 ei lataannu kunnolla.

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Parzi, 12/2/07.

 1. Parzi

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/6/02
  Viestit:
  253
  Tykkäykset:
  0
  Elikkäs puhelin ei ota kunnolla virtaa vastaan. Pitää useaan kertaan laittaa laturi kiinni ja pois ennenkuin alkaa lataamaan. Voisiko syynä olla se että en tehnyt sille 16h ensilatausta, vain noin tunnin.

  Akku ei kestä niinkuin luvattu, puheaika vain noin 2h. Luvattu yli 3 h. Voisiko akun ominaiskapasiteettia mitata, yleismittarilla tms? Koska uskon sen olevan viallinen. Pitää kai käydä huollossa näyttämässä.
   
 2. yepp

  yepp Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  32   0   0

  Liittynyt:
  30/10/03
  Viestit:
  2101
  Tykkäykset:
  68
  Puhelinmalli:
  Samsung galaxy S8+
  No tuolla että et ole tehnyt "16h ensilatausta" ei varmaan kylläkään ole mitään merkitystä, en pitkään aikaan sellaista ole enää puhelimille tehnyt. Sen verran vaan tarvii ladata että palkit lakkaa rullaamasta + vaikka tunti jos vaan ehtii. Eli jostain muusta vika johtuu.

  Tuo että puheaika on 2h eikä 3h nyt juuri kerro mitään. Kuitenkin jos puhelin ei lähde kerran lataamaan kun laittaa laturin kiinni, niin kyllä veisin puhelimen huoltoon.
   
 3. hiphei Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/1/04
  Viestit:
  1994
  Tykkäykset:
  0
  Kokeile oikosulkea jollain (kolikko, avain yms.) ne kolme puhelimen nastaa, jotka ottavat akkuun kiinni. Akku tietenkin pois paikaltaa silloin. Tämä tepsii yleensä silloin, kun puhelin ei lähde ilman laturia päälle, mutta eihän sitä koskaan tiedä. Voihan se laturin liitinkin puhelimessa olla liian löysä.
   

Jaa tämä viestiketju