Nokia N73 ääninauhuri, kamera ja sininen vilkkuvalo

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja erkko, 8/1/08.

 1. erkko

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/11/07
  Viestit:
  10
  Tykkäykset:
  0
  Pari ongelmaa tullut esiin Nokia N73 ME:n kanssa:

  1. Ääninauhurissa ja videokamerassa on nauhoittamisessa aikarajat (ääni 1 min., kuva 35 sek). En pääse niistä eroon, vaikka olen vaihtanut molemmat ohjelmat käyttämään muistikorttia. Olen koittanut tonkia kaikki valikot läpi, mutta mistää ei löydy apua kuinka pääsen aikarajoista eroon. Tarvitsisin puhelinta silloin tällöin 5 minuutin nauhoituksiin.

  2. Sininen vilkkuvalo, joka ilmestyy vissiin kun näppäimet on lukittu, ärsyttää älyttömästi. En ole löytänyt asetusta jolla siitä pääsee eroon.

  Voiko olla mahdollista että noita asetuksia voi säätää vain PC-Suiten kautta? Kone, jossa mulla on PC-Suite asennettuna, on huollossa, joten en pääse testailemaan asetuksia sitä kautta. Vai puuttuuko puhelimestani jokin oleellinen valikko? Vai onko sittenkin vika käyttäjässä, enkä vain ole löytänyt oikeaa valikkoa.

  Kiitos jo etukäteen avusta!
   
 2. Paerae

  Paerae Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/12/05
  Viestit:
  2709
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Kuuminthottiii+Elisa:)
  näihin kaikkiin löytys vastaukset söörtsillä ;) nooo..
  perusnauhurin maks on 1min. thäts it. jollain toisella softalla voi tallentaa pidempää

  videonauhurissa sulla on asetus vaan "MMS:llä". eli, meet videokamera > asetukset, vaihdat sen moden sieltä. ne menee jotenkin sharing (35sek) - normal (ei rajaa) - high (ei rajaa). ja kuvanlaatu määräytyy myös tuon mukaan
  se valo tarkoittaa, että näytöstä on sammutettu virrat, mutta että puhelin on vielä päällä. ;) asetuksista löytyy tähän settingi. siellä jossain on virransäästö asetus (muistaakseni GS > Yleiset > Muokkaus > Näyttö tms alla).. otat sen pois päältä niin näytöstä ei sammu enää virrat, tosin akkua kuluu siten enemmän. ehkä kannattaa vaan oppia elämään sen hienon ledi valon kanssa :)
  ei voi säätää PCsuiten kautta.
   
 3. erkko

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/11/07
  Viestit:
  10
  Tykkäykset:
  0
  Kiitos vastauksesta!

  Kysymykseni oli vähän epätarkka: tarkoitin videokameralla pienempiresoluutioista kakkoskameraa. En keksinyt siitä edelleenkään asetuksista mitään tapaa miten maksimiaikaa saisi suuremmaksi.

  Mikähän äänityssofta puhelimeen kannattaisi hommata että saan pidempiä äänityksiä kuin 1 min?
   
 4. Paerae

  Paerae Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/12/05
  Viestit:
  2709
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Kuuminthottiii+Elisa:)
  jep jep sitä ei voi muuttaa. se on rajattu sen takia että etukameralla itsestä nauhoitettu pätkä mahtuisi MMS viestiin ;) mikset ottaisi sillä primäärikameralla sitten parempi resoista videopätkää..? (pienellä harjoittelulla onnistuu ilman etsintäkin:)
  tästä oli jossain toisessa ketjussa puhetta..ei pysty muistaan mikä sen nimi oli. maksullisia ainakin oli.. ilmaisista en kans muista. kokeiles hakua

  edit: kiitos Kalaman. vois itekin kokeilla noita:)
   
 5. Dreamcrusher

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/12/07
  Viestit:
  73
  Tykkäykset:
  0
  Olisikohan tästä ohjelmasta hyötyä vaikka tuo ilmoittaa tuon maksulliseksi niin sen saa ainaskin ladattua sivuilta ilmaiseksi koneelle. En sitten tiedä onko jotain rajoituksia kun pistää puhelimeen kun ei itselläni sellaista puhelinta ole missä voisi kokeilla mutta jos se tarvii jonkun koodin niin koodithan löytää aina.

  Tuolta yksi toinen hyvä ohjelma ehdokas. Tuolta sen saa ilmaisversiona minusta sama ohjelma en kyllä ihan varma mutta asian voi varmistaa tältä sivulta tai kokeilla . Kolmantena voisi laittaa vielä linkin tuollaiseen nauhoitusohjelmaan en tiedä onko maksullinen tai mitenkään rajoitettu sinänsä harmi mutta vaikuttaisi kätevältä.

  Täältä löytyy Symbian puhelimiin ilmaisia ohjelmia ja muuta kuten myös täältä.
  Noita ilmaisia Symbian ohjelma sivuja on vaikka millä mitalla mutta tuossa pari esimerkkiä mistä pitäisi löytyä hyvin ohjelmia jos jotain muutakin tarvii.
   
 6. erkko

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/11/07
  Viestit:
  10
  Tykkäykset:
  0
  Kiitos Kalaman, testailen noita ääninauhureita heti kun saan kannettavani huollosta.
   
 7. Dreamcrusher

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/12/07
  Viestit:
  73
  Tykkäykset:
  0
  Tästä linkistä voi olla hyötyä sinisen vilkkuvalon poistamisessa jos et ole sitä pois saannut.
  Sivun neuvo on kirjoitettu Englanniksi sisältäen kuvia.
   
 8. Dreamcrusher

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/12/07
  Viestit:
  73
  Tykkäykset:
  0
  Nostetaanpas tätä ketjua ylöspäin ja udellaan onko Erkko saannut kannettavaansa käyttöön ja ääninauhureita testiin. Olisi myös mukava tietää saitko sen valon pois linkkini kautta vai muuta tietä.
   
 9. hooaes

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/1/08
  Viestit:
  9
  Tykkäykset:
  0
  Eipä N73ME:stä ainakaan saanut valoa pois tuolla ohjeella jonka linkki oli Dreamcrusherin antamana, vaan enkö vaan osannut?
   
 10. erkko

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/11/07
  Viestit:
  10
  Tykkäykset:
  0
  Kannettava oli vaatimattomasti neljä viikkoa huollossa, pääsin vasta eilen kokeilemaan ohjelmia. Asensin Kalamanin ekan linkin nauhurin, ja se oli ihan ok. Mulle käy hyvin kun ohjelma tallentaa paremmalla laadulla .wav -muotoon: wavit saa suoraan siirrettyä musasoftiin. Äänenlaadusta en osaa vielä sanoa, mutta veikkaisin että siihen vaikuttaa enemmänkin puhelimen mikrofoni.

  Sininen valo vilkkuu edelleen, se ei oo enää hirveästi häirinnyt.
   
 11. Dreamcrusher

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/12/07
  Viestit:
  73
  Tykkäykset:
  0
  Ihme ettei se ohje toiminut kun kaiken järjen mukaan sen pitäisi noin mennä pois. Voi olla että tuossa ohjeessa on virheitäkin.

  Paha kun ei itselläni N73 ME:tä niin en voi tarkistaa ohjeen oikellisuutta muuta kuin lukemalla. Jotenkin vaan muistelisin että täälläkin luki jossain samantapainen ohje kuin tuo linkkini antaa.

  Heitetään vielä yksi samantapainen ohje ilman kuvia vain tekstillä. Teksti on Eng kielistä ja samanlainen ohje kuin toisessakin linkissänikin. Luulisi että nuo ohjeitten kertomat tavat toimisi kun mitä olen tässä etsinyt ja lueskellut niin joka paikassa neuvotaan tuolla samalla ohjeella eli "To turn it off you navigate to: Menu -> Tools -> Settings -> Phone -> Display -> SLEEP MODE => off. This sends the blue light and the sleep mode to Nirvana which is probably not such a good idea. An alternative would be to place the phone with the front on the desk to get rid of the light without disabling sleep mode."
   
 12. Dreamcrusher

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/12/07
  Viestit:
  73
  Tykkäykset:
  0
  Aika pitkä huolto kannettavallasi. Olisin mielissäni kun kertoisit minkälainen se äänenlaatu oli. Hyvä että ohjelma / ohjelmat kelpasi ja oli apua linkeistäni.
   

Jaa tämä viestiketju